Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok ezen? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval még mielőtt összejöttünk, a barátom beszélgetett rólam az egyik haverjával... És szó szerint ez hangzott el: "Nem szép, de nekem jó lesz." Illetve egy nem szép jelzővel illette az arcomat, amit nem szeretnék leírni, de az is bántó. Amikor ezt elmondtam neki, hogy tudom, azt mondta rá, hogy azért mondta, hogy nem szép, mert ők a szépet a plázacicákra értik, az meg való igaz nem vagyok. Szóval ti mit szólnátok ehhez? Mai napig ha eszembe jut sírhatnékom van, pedig tudom, hogy szeret, illetve ennek a beszélgetésnek már lassan 3 éve. De nekem mégis olyan magyarázkodás szaga van, és szerintem nyilván azt jelenti, hogy nem tart szépnek. Pedig sokszor mondja...
2015. jún. 28. 00:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha azt hallottad volna vissza,hogy gyönyörűnek tart akkor most nem aggódnál?
2015. jún. 28. 01:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem, és sokkal nagyobb lenne az önbizalmam is. :)
2015. jún. 28. 01:03
 13/22 anonim ***** válasza:
4%

érdekes.

az meg sem fordult a fejedben hogy esetleg legalább testben elkezd közelíteni a jó csaj kategóriát?

főleg egy ilyen dolog hatására?

edzés étrend és jobb tested lehetne egy éven belül mint a pláza cicáknak plusz lenne önbecsülésed is ami az elért eredményekből épül fel.

szóval a duzzogás meg a neheztelés nevetséges és céltalan.

én elég sok csajt ismerek akiknek az arca olyan átlagos,de a testük az edzés és főleg az étrend miatt 10 pontos és ez sokkal többet nyom a latban egy férfinél,mert mindenki tudja,hogy az ilyen csajok 10-15 év múlva is jó csajok lesznek,míg a jó genetika de rest természet az tart 25 éves korig aztán ők tehénné válnak.

2015. jún. 28. 01:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez a plázacicás magyarázkodás inkább egy gyors rögtönzés volt nem pedig valódi magyarázat de ez most lényegtelen.

Figyelj, 3 éve együtt vagytok, mi a fenét számít az, hogy mit mondott akkor? Lehet, hogy a belsődet sokkal többre tartja mint más nőét. Szép... hát igen, mindig van egy szebb. Ez a csak ő a legszebb maximum a mesében van, de ezen felesleges rágódni. Ha egyszer azt mondja rád dühében vagy egy veszekedésben, hogy egy k_rva vagy akkor utána szakítani akarsz egyből? Sokszor van, hogy emberek mondanak valamit de nem gondolják komolyan. Ne foglalkozz ezzel, örülj neki, hogy együtt vagytok és szeretitek egymást mert ez a fontos.

2015. jún. 28. 01:32
 15/22 A kérdező kommentje:

13, szerintem semmi baj a testemmel, szoktam mozogni, és a barátom is odáig van érte. Inkább az arcomat "nehezményezte". Szerintem teljesen relatív a jó csaj, valamint véletlenül sem szeretnék plázacicára hasonlítani. :) De amúgy 177 cm magas vagyok, illetve 66 kg, szóval nem mondanám magam tehénnek. Az meg a legnagyobb hiba lenne, ha CSAK emiatt elkezdtem volna átalakulni, szeressen úgy, ahogy vagyok, ne azért, ami lehetnék... Akkor is ha nem szép az arcom... :) Egyébként a munkatársai rólam áradoztak neki amikor láttak, neki meg gondolom dagadt a melle, így nem tudom eldönteni mit gondoljak.

14, nem tudnám elképzelni, hogy k_rvanak nevezzen, de nyilván nem akarnék vele szakítani. Meg semmi miatt, ami egy veszekedés hevében hangzik el. Az a baj, hogy ez elég őszintének tűnt :(

2015. jún. 28. 01:39
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Az én férjem azt mondta rólam, mielőtt összejöttünk volna, hogy annyira nem jövök be neki, hogy még a hangom is irritálja... Aztán egyszer csak belém szeretett, és lehúztunk együtt pár évtizedet. És...?
2015. jún. 28. 01:39
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Aterzem a szitut. Vissza kell fogni magad. Tudod, hogy szeret, csak teGed akar. Szoval szepnek gondol illetve tetszel neki. Mi az hogy szep? Az relativ. Ettol fuggetlenul sportolj sokat.

Plazacica: a muszempillatol es mukoromtol nem leszel szep,( csak olyan felszines buta eMbereket vonzol tobbnyire.) Ahhoz egy szep arccsont kell, sima Barsonyos bor, tokeletes feher fogsor. Suru fenyes haj. Az alakot meg nem kell reszletezni.

2015. jún. 28. 02:32
 18/22 anonim ***** válasza:
2%

"szeressen úgy, ahogy vagyok"

azért ez nem kis arrogancia.

vagy te azt tervezed,hogy csak úgy fiatalos egészséges tested marad 50 éves korodig?

2015. jún. 28. 03:02
 19/22 A kérdező kommentje:

Akkor elvileg már szerelmes volt belém amikor ezt mondta... :(

Igyekszem adni magamra, de nem műköröm/műhaj kombinációval (mondjuk akkor még épp a rózsaszín köd szindrómának kellett volna jelentkeznie, hiszen még nem ismerhetett úgy, mint most, hogy 2 éve együtt élünk) Itthon is próbálok "normálisan" kinézni :)

Hol írtam olyat, hogy azt tervezem hogy olyan marad? A szerelem általában arról híres, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt, nem akarjuk megváltoztatni őt, illetve ezekkel/azok ellenére is őt tartjuk a legjobb társnak... Nem de? Valószínűleg ha születne gyermekünk, nem hagyna el azért, mert feljön pár kg, és esetleg maradna is, nem is értem ezt a felfogást.

2015. jún. 28. 03:22
 20/22 anonim ***** válasza:
4%

atyaég!

ha ad magára egy csaj az azt foglalja magába,hogy rendszeresen edz és van étrendje.

nem a műkörmöt,meg a póthajat ami a kutyát sem érdekli legfeljebb a többi nőt.

ez a valószínűleg nem hagyna el kövéren dolgot meg ne vedd biztosra.

én már jártam úgy,hogy feljött az exemre 12 kiló és akárhogy küszködtem belelankadt a farkam,mert bevallom visszataszított a test is,meg a hozzá tartozó lusta,csak azért sem edzem fogadj el így mentalitás is.

ha meg szexuálisan már nem vonz a parterem sőt visszataszít és változtatni sem hajlandó ezen,akkor annak annyi hiába a sok év együtt.

2015. jún. 28. 03:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!