Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti kiakadnátok ezen?
Egy ismerősömet (azt hiszem 22 éves) a pasija nem engedi kihívóan öltözködni pl. térdtől rövidebb nadrágot/szoknyát nem viselhet, a dekoltázsát sem mutathatja... Egyszer láttam a lányt ilyen ruciban és a pasija tökre ki volt akadva és hallottam, ahogy azt mondja neki, h otthon legyen ilyen, ne mások előtt. Csajok ti kiakadnátok, ha a pasitok nem engedné h felvegyetek mondjuk egy sortot vagy egy szűk ruhát?
a félreértések elkerülése érdekében leszögezem, h nem rólam van szó , mert én már rég nem lennék ezzel a pasival vagy ő velem :D
köszi
ha a csaj eltüri akkor nem mindegy?
nekem aztán tök mindegy hogy öltözik a nő mert ha szexi akkor megmondom neki ugyis... és ha megnézik az utcán az meg nekem is büszkeség :)
Ki nem akadnék, de nem tetszene, ahogy "visszahúz".
Eleve nem öltözök NAGYON kihívóan, nem veszek fel nagyon kivágott felsőt, vagy p*csanadrágot.
Van amikor egyberuhát veszek fel.
Szerintem ne a pasi szabja meg, hogyan öltözzön egy nő.
Valószínű ő is megnézi a mély dekoltázst, vagy a miniruhás nőt. Elhiszem, hogy nem akarja, hogy más pasi az ő párját bánulja, vagy hogy olyan ruhát vegyen fel, amiből kilóg mindene. Aláírom, hogy ezt nem engedi..
Egy nőnek pedig legyen már tartása, igenis vegyen fel olyat, amiben jól érzi magát, a pasinak pedig büszkének kellene lennie a csinos barátnőre...
21 L
Meg lehet érteni a barátot is, de azért egy combközépig érő nadrág, szoknya vagy ruha messze áll a kihívótól szerintem, illetve a dekoltázs kilátszása is amennyiben nem lógnak ki az egész mellei szinte.
Nem akadnék ki, de leállítanám, hogy gondolkodjon már el kicsit, mibe van beleszólása és mibe nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!