Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális?
Nem, ez nem normális. Még ha van saját keresete, akkor sem normális. Ha valaki nem tudja befogni a pofáját soha és mindig mindent ki kell kotyognia, akkor is max az olcsón beszerzett ajándékról mondjuk el, hogy amúgy képzeld tök szerencsém volt, mert itt meg itt sikerült tök olcsón megszereznem, szóval ne legyél kiakadva, hogy 30k-t költöttem rád amikor tudom hogy nincs sok pénzünk, mert csak 5k volt. Eeeez kb elmegy. De még aki ilyen jellem, az se kotyogja ki, ha drága ajándékot vett, hogy mennyi volt.
Az meg, hogy elvárni, hogy ugyanolyan értékűt kapjon vissza? Mi van? Ez a másik irányba működik. "Szívem, tudod nincs sok pénzünk, én nem szeretném, ha a következő években drága ajándékokra költenénk, egyezünk meg hogy egy alkalomra sose költünk 1500ft-nál többet ajándékra, jó?" Ilyenkor ugye lehet kreatívkodni azzal az összeggel, ha valakinek olyanja van, de lehet belőle csoki is ha épp nincs ötlet. Ez is reális.
De ugyanezt drága ajándéknál????? Plána ha nem is engedheted meg magadnak h viszonozd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!