Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat, normális? KÉRLEK, FONTOS.
Azoknál "normális", ahol mindkét fél a nyitott kapcsolat híve, bár azért ott sem ilyen egyértelmű a helyzet...
Csak akkor menj bele, ha téged is vonz a téma, és a nyitottság mindkét félre egyaránt vonatkozik, különben nincs értelme.
Az ember nem monogám lény.
De nem is promiszkuis!
Egészséges ember élete folyamán több szerelmi viszonyt épít, ami mind bensőséges és szexuális tartalmú egyben.
Én amiatt eltávolodnék a kedvesemtől, ha olyan kijelentést tenne, hogy csak testi kapcsolatra vágyik valakivel, mert ezt nem tartom emberi késztetésnek.
Pont az a legemberibb tulajdonság, hogy testeddel-lelkeddel egyaránt szeretsz valakit, és mélyenérző vagy.
enélkül nem hiszem, hogy tudnék bármit is kezdeni egy "férfival"...
A 6-os vagyok, és most vettem ezt észre:
"Ezzel meg lehetne menteni a kapcsolatot?"
Miért, meg kell menteni a kapcsolatotokat?
Nem normális és én a helyedben nem mennék bele ilyesmibe.
Nem lehet megmenteni semmilyen kapcsolatot sem ezzel.
Te el bírnád viselni hogy a szerelmed más nőket dug? Amúgy meg nem szeret a párod, ha másra vágyik rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!