Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyitott kapcsolat, normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat, normális? KÉRLEK, FONTOS.

Figyelt kérdés
A párom bevallotta, hogy bár 100%-osan szeret engem, de kíváncsi, hogy milyen más nővel is szexelni, tudni én vagyok neki az első. Vannak kapcsolati problémáink, de én hiszek neki, ő csak szexet akar valaki mással, érzelmileg hozzám kötődik? Ezzel meg lehetne menteni a kapcsolatot? szerintetek ez normális? Az ember nem monogám lény?
2015. jún. 22. 23:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

10: Csak a Kérdező ezt írja: "én hiszek neki, ő csak szexet akar valaki mással, érzelmileg hozzám kötődik"

Szerintem ilyen nincs.

Amit Te írsz, az is egy buddhikus verzió, ami sántít, ha nem minden nővel így teszel.

Mert aki ilyennel meg-elég-szik, miért volna igénye arra, hogy egy másik nővel többet legyen (a Kérdezővel), miért van szüksége több évre ahhoz, hogy az intimitást megvalósítsa, ha egyetlen nap alatt is megy neki, hogy mindent átéljen a másik révén, amit csak lehet? :)

2015. jún. 23. 03:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem mennek bele. Meg a magam reszerol se kezdenek ilyen jatekokba, mert az is elofordulhat, hogy erzelmi kotodes alakul ki koztem es a harmadik fel kozott.
2015. jún. 23. 07:16
 13/17 omba ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a barátnőmet... Q_rvára nem jut eszembe, hogy bármi mással bármit.
2015. jún. 23. 07:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Volt ilyenben részem anno.....nagyon tanulságos volt.

Mi abban maradtunk, hogy időlegesen elválunk egymástól de rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. 20 évesek voltunk,fiatalok és rendkívül naivak.

Én megismerkedtem egy másik lánnyal, akivel sokkal jobban összeilletünk és úgy elfelejtettem az Exemet mint a pinty.

Ha a partnered másra vágyik akkor búcsúzz el tőle békességben és hagyjad hadd élje az életét. Ha tényleg szeret akkor idővel visszajön....de ezt csak egyszer lehet eljátszani!!!

37F

2015. jún. 23. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Én rohadtul nem így vagyok összerakva, biztos nem mennék bele. Te tudod kérdező neked mi a jó. Ha nem viselnéd el, hogy más nőkkel is ugyanaztvteszi amit veled akkor ne menj bele.
2015. jún. 23. 10:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha veszteségnek éli meg, hogy veled van - mert így kimarad egy csomó más nő.... akkor érdekesen jön ki az a 100%, ahogy szeret.
2015. jún. 23. 10:45
 17/17 anonim válasza:
17%

attól függ te hogy álsz hozzá, ez a legfontosabb.

Az előttem szólok sokat ócsároltak anélkül hogy minden részletet ismernének. A monogámia és a promiszkuitás két véglet, és egyik sem normális.

Én hinnék a barátomnak ha ezzel állna elő és valószínüleg bele is mennék, mert annak meg semmi értelme hogy hazudozik, megcsal, mert egyszerűen kíváncsi.

A nyitott kapcsolat legfontosabb része a szabáláyok lefektetése már a elején. Erről sokat olvashatni a neten, és szerintem ezeket érdemes írásba foglalni is, nehoyg félreértés legyen...

Kíváncsi vagyok hogy mire jutottatok :)

18/L

2015. júl. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!