Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha a barátom olyanokat mond nekem, hogy Ő elvan nélkülem, Neki úgy is jó ha nincs velem és úgyis jó ha velem van?
Egyébként ez eléggé két értelmű:
1. Az természetes dolog, hogy az ember egyedül is jól érzi magát, nem függ a másiktól, saját magát is boldoggá tudja tenni. Tehát ő akkor is boldog és jól érzi magát, amikor nincs veled. Ez szerintem oké, ha rendben van a kapcsolatotok. Mivel az embernek néha szükséges, hogy egyedül legyen. (Én is jól elvagyok a pasim nélkül, pedig iszonyatosan hiányzik, de nélküle is boldog tudok lenni. Mivel az már régen rossz, ha a saját boldogságod mástól függ.)
2. Ha rossz a kapcsolatotok, akkor el kéne gondolkodni, hogy folytassátok-e tovább. Mivel így ebben a változatban, nagyon közömbösségre utal ez a hozzáállás.
Tehát neki teljesen mindegy, hogy most veled van, vagy egyedül.
Örülj neki. Barátnőm pasija állandóan látványosan szenved, ha a barátnőm nélküle csinál valamilyen programot, és ha együtt vannak, akkor hallgathatja a szemrehányásokat, hogy túl kevés időt töltenek együtt (napi kb. 8 óra neki kevés).
Teljesen normális, ha egy pár tagjainak egymástól függetlenül is van életük és jól érzik magukat akkor is, ha nincsenek együtt.
Azt hozzáteszem,hogy mi távkapcsolatban vagyunk és csak kizárólag skype-on írunk vagy beszélünk
2 heti találkozásokkal..
Kedves Kérdező!
Pasimmal mi is távkapcsiban vagyunk több mint 2 éve. Igaz, mi minden héten talizunk, de volt a munkája miatt olyan időszak, mikor csak 2 hetente tudtunk talizni.
De a válaszodból még mindig nem derült ki, hogy most jó-e a kapcsolatotok, vagy nem!
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!