Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket bántana ez a dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket bántana ez a dolog? (lent)

Figyelt kérdés

Nemrég barátom éjjel dolgozni volt, én meg itthon. Átléptem másik böngészőbe, mert csak azon van helyesírás ellenőrző, és be akartam lépni facebookra is. Barátom volt bejelentkezve, és láttam, hogy épp ezt beszéli a munkatársával:

ő: anno ezt is megb***tam

(kép a lányról)

munkatársa: kapd be, rohadt csödör vagy

ő: nem jo?

munkatársa: dehogynem szuper csaj

ő: :) szopott mint az allat

Már akkor írtam neki, hogy ez komoly? Reggelig bántott a dolog, mondtam is neki amikor hazaért, erre hatalmas veszekedés lett belőle, hogy túlérzékeny vagyok... Ti mit gondoltok?

2015. jún. 27. 21:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4%
Ja, a saját önbizalomhiányodat meg ne told már át a pasidra...!
2015. jún. 27. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

Akkor itt a válasz.

Ha azt meséli nagy büszkén, te milyen állatul szopod le az nyilván rosszabbul esik.

De már a tény, hogy magyarázkodnia kellett is nevetséges.

2015. jún. 27. 21:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Az is zavar, mert velem természetesen nem ilyen. Mert lássuk be, ez elég nagy tahó stílus. Nagyon vagyok rá büszke, hogy ezt használja... De végül is az ő munkatársa előtt égeti ezzel magát.
2015. jún. 27. 21:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem tőle, hogy ez komoly? Mert mint írták is itt, ez mindenkinek rosszul esne. Akár a szóhasználat, akár a stílus, vagy amit ír.
2015. jún. 27. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már, a legtöbb pasi trágárabb lesz pasitársaságban. Ettől még nem lesznek bunkók vagy rossz emberek, így engedik ki a gőzt.

Szóval igen, te vagy túlérzékeny, és ha a barátod mostantól mindenhonnan mindig kijelentkezik és a budira is telefonnal megy, akkor ne gyere ide picsogni, hogy biztos megcsal, mert csak annyi történt, hogy eljátszottad a bizalmát.

2015. jún. 27. 21:43
 16/22 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert egyszer rosszkor voltam, rossz helyen? És volt egy kérdésem?
2015. jún. 27. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem te vagy túlérzékeny. A kisfiúk még ezt úgy oldják meg, hogy azt írogatják egymásnak, hogy "megbäszlak anyád hátán", aztán ez szép lassan átmegy ebbe. Egóharcolniu kell, így működnek. Nagyobb részük nem bírja ki, ha pasi társaságba kerül, hogy ne csinálja ezt. Jelenlegi barátnőről viszont sokan nem szoktak ilyen stílusban beszélni, főleg ha a haver még ismeri is a nőt, ennyi azért szokott bennük lenni. Te reagálod túl.

23L

2015. jún. 27. 21:48
 18/22 anonim ***** válasza:
7%
Ha hallanád néha hogy beszélgetnek egymás között a pasik,nem akadnál ki ezen :)
2015. jún. 27. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is kiakadtam volna. Mi az, hogy "ezt"? Egy emberi lényről beszél, nem egy tárgyról. Ez nem stílus kérdése, hanem a nők felé tanúsított tisztelet komplett hiánya. A nők nem állatok, nem trófeákat kellene gyűjteni, hanem tartalmas kapcsolatokat kialakítani.
2015. jún. 27. 22:57
 20/22 anonim ***** válasza:
18%
Továbbra is túlérzékeny hisztérika vagy. És igen, azért.
2015. jún. 27. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!