Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gonosz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gonosz dolog ez?

Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem egy gazdag angol pasival,és szeret,én nem szeretem,de ő nagyon jól tudja hogy én házasság előtt nem fogok vele lefeküdni,elfogadja ,de nekem nagy hasznom lesz addig amíg egyetemre megyek,és ő mindent fizet,ha belegondoltok évekig vár rám,de én amire elvégzem az egyetemet dobni fogom

2015. jún. 9. 13:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem buta dolog hülyének nézni egy magát sikeresnek valló embert. Ha tényleg gazdag, akkor te fogsz rosszabbul járni, ha meg nem, akkor is.
2015. jún. 9. 13:24
 2/23 A kérdező kommentje:
nem járok rosszabbul
2015. jún. 9. 13:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy mit csinálsz? Te fogsz érte elszámolni. Előre sajnállak, mert van egy olyan érzésem, hogy erre kamatostul ráfizetsz, de akkor már késő lesz siránkozni. Készülj fel! 25N
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha létezne karma, akkor a következő életedben a kutyájának születnél.

De nem létezik.

5/23 anonim ***** válasza:
37%

Ez nem ,jóság/gonoszság.

Minden ember a saját érdekeit követi ezen a bolygón.

Használd ki minél jobban, azt kívánom.

A kamu önmaguknak is hazudó erkölcs csőszök meg elmehetnek a fenébe.

21/F

2015. jún. 9. 13:27
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem értem miért háborogtok pasik,ti talán nem használjátok ki a lányokat?
2015. jún. 9. 13:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
De nagyot fogsz te koppanni:-)))
2015. jún. 9. 13:30
 8/23 A kérdező kommentje:
És ha jól tudom amúgy se kötelességem lefeküdni vele,ha nem akarja az ember.
2015. jún. 9. 13:32
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem képzeld, senkit sem használok ki. Hogy miért?

1. Mert engem emberek, rendes emberek neveltek.

2. Nem másokon kapaszkodtam fel, hanem önerőből küzdöttem fel magam. Tudod, vannak még életképes emberek is.

A hozzád hasonlóak az utcán végzik, mert önerőből képtelenek életben maradni. Sajnállak...

A társadalom megoszlik, nem mindenkiből lesz értékesnek ember.

2015. jún. 9. 13:33
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ott végezném,mindig tiszta nő voltam,csak kicsit gonosz,de ha pasik ilyen ostobák,nem én tehetek róla
2015. jún. 9. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!