Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire gonosz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gonosz dolog ez?

Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem egy gazdag angol pasival,és szeret,én nem szeretem,de ő nagyon jól tudja hogy én házasság előtt nem fogok vele lefeküdni,elfogadja ,de nekem nagy hasznom lesz addig amíg egyetemre megyek,és ő mindent fizet,ha belegondoltok évekig vár rám,de én amire elvégzem az egyetemet dobni fogom

2015. jún. 9. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa ez nekem, 5 évig fizetné az egyetemedet a nagy semmiért? Vagyis hogy ő 5 évig nem nyúl nőhöz és várja, hogy a felesége legyél? Szerintem is te fogsz koppanni, ennyire nem lehet ostoba egy ember.
2015. jún. 9. 13:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy elhiszem neki hogy vár rám 3 évet?? nincs is ilyen pasi,gondolom csal ..vagy ki tudja mit tesz most,engem meg sose fog megkapni egy ilyen ember,de legalább tanul belőle
2015. jún. 9. 13:42
 13/23 anonim válasza:
100%

Nem ő hülye, hanem te.

Persze, fizeti neked a nagy semmiért? Ad és cserébe viszonzást vár. Ha nem önszántadból, majd 'rásegítéssel'.

Egy gazdag ember számára is ugyanolyan fontos a pénz, ha nem fontosabb, mint egy 'szegénynek'.

Hiszed vagy sem, behajtja rajtad, hogy hogyan, abba inkább nem akarok belegondolni sem, de nem irigyellek érte, az biztos...

A mai világban mi van már ingyen szerinted? Ne legyél ennyire naiv illetve hülye, már bocsánat. Sokba fog ez neked kerülni. Most még talán nem hiszed, de megtapasztalod, mikor jön a behajtó bácsi...23N

2015. jún. 9. 13:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Kamu. Egy fillért nem fizetnék egy olyan csajnak, akit nem tudok jól megfarkalni, pláne nem évekig.
2015. jún. 9. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Már nem is csodálkozom...nők...

Remélem élve fog eltemetni ez a jóember, egyel kevesebb ilyen mocsok lenne a földön.

2015. jún. 9. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
KAMU! Le merem fogadni, hogy ez is egy hím soviniszta nyominger, aki a kutyának sem kell. Ember, legyen már tartásod!
2015. jún. 9. 13:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia fiúka, nem kellesz senkinek? Ismerkedünk? 86F
2015. jún. 9. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért abba gondolj bele, hogy a gazdag emberek nem azért lettek gazdagok, mert ész nélkül szórták a pénzüket. Valamit mindenképpen várni fog cserébe, és nem 3 év után, még az a 3 év alatt. És abba is gondolj bele, hogy a gazdag emberek általában nem buták, legalábbis, ha a pénzükről van szó, akkor semmiképpen sem. Hamar rájön, hogy csak kihasználod, és ebben az esetben nem tudhatod, mi lesz a reakciója. Akár az is lehet, hogy hirtelen megvonja az egyetemi támogatásod- mondjuk az 5. félév végén. Pont megszereznéd a diplomád, de nem tudod kifizetni a tandíjat. Ez is elég nagy érvágás lenne, hát még ha behajtaná rajtad a rád költött pénzeket.
2015. jún. 9. 13:53
 19/23 Mumusan ***** válasza:
100%
Az ilyen fruskák miatt általánosítják a nőket...
2015. jún. 9. 14:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon naiv vagy, ha elhiszed, hogy bárki ingyen és bérmentve el fog tartani évekig. Nehogy az utcán találd magad hamarosan. Tudod messziről jött ember azt mond, amit akar.
2015. jún. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!