Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gonosz dolog ez?
Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem egy gazdag angol pasival,és szeret,én nem szeretem,de ő nagyon jól tudja hogy én házasság előtt nem fogok vele lefeküdni,elfogadja ,de nekem nagy hasznom lesz addig amíg egyetemre megyek,és ő mindent fizet,ha belegondoltok évekig vár rám,de én amire elvégzem az egyetemet dobni fogom2015. jún. 9. 13:21
11/23 anonim válasza:
Furcsa ez nekem, 5 évig fizetné az egyetemedet a nagy semmiért? Vagyis hogy ő 5 évig nem nyúl nőhöz és várja, hogy a felesége legyél? Szerintem is te fogsz koppanni, ennyire nem lehet ostoba egy ember.
12/23 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy elhiszem neki hogy vár rám 3 évet?? nincs is ilyen pasi,gondolom csal ..vagy ki tudja mit tesz most,engem meg sose fog megkapni egy ilyen ember,de legalább tanul belőle
2015. jún. 9. 13:42
13/23 anonim válasza:
Nem ő hülye, hanem te.
Persze, fizeti neked a nagy semmiért? Ad és cserébe viszonzást vár. Ha nem önszántadból, majd 'rásegítéssel'.
Egy gazdag ember számára is ugyanolyan fontos a pénz, ha nem fontosabb, mint egy 'szegénynek'.
Hiszed vagy sem, behajtja rajtad, hogy hogyan, abba inkább nem akarok belegondolni sem, de nem irigyellek érte, az biztos...
A mai világban mi van már ingyen szerinted? Ne legyél ennyire naiv illetve hülye, már bocsánat. Sokba fog ez neked kerülni. Most még talán nem hiszed, de megtapasztalod, mikor jön a behajtó bácsi...23N
14/23 anonim válasza:
Kamu. Egy fillért nem fizetnék egy olyan csajnak, akit nem tudok jól megfarkalni, pláne nem évekig.
15/23 anonim válasza:
Már nem is csodálkozom...nők...
Remélem élve fog eltemetni ez a jóember, egyel kevesebb ilyen mocsok lenne a földön.
16/23 anonim válasza:
KAMU! Le merem fogadni, hogy ez is egy hím soviniszta nyominger, aki a kutyának sem kell. Ember, legyen már tartásod!
17/23 anonim válasza:
Szia fiúka, nem kellesz senkinek? Ismerkedünk? 86F
18/23 anonim válasza:
Azért abba gondolj bele, hogy a gazdag emberek nem azért lettek gazdagok, mert ész nélkül szórták a pénzüket. Valamit mindenképpen várni fog cserébe, és nem 3 év után, még az a 3 év alatt. És abba is gondolj bele, hogy a gazdag emberek általában nem buták, legalábbis, ha a pénzükről van szó, akkor semmiképpen sem. Hamar rájön, hogy csak kihasználod, és ebben az esetben nem tudhatod, mi lesz a reakciója. Akár az is lehet, hogy hirtelen megvonja az egyetemi támogatásod- mondjuk az 5. félév végén. Pont megszereznéd a diplomád, de nem tudod kifizetni a tandíjat. Ez is elég nagy érvágás lenne, hát még ha behajtaná rajtad a rád költött pénzeket.
19/23 Mumusan válasza:
Az ilyen fruskák miatt általánosítják a nőket...
20/23 anonim válasza:
Nagyon naiv vagy, ha elhiszed, hogy bárki ingyen és bérmentve el fog tartani évekig. Nehogy az utcán találd magad hamarosan. Tudod messziről jött ember azt mond, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!