Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gonosz dolog ez?
Figyelt kérdés
Szóval megismerkedtem egy gazdag angol pasival,és szeret,én nem szeretem,de ő nagyon jól tudja hogy én házasság előtt nem fogok vele lefeküdni,elfogadja ,de nekem nagy hasznom lesz addig amíg egyetemre megyek,és ő mindent fizet,ha belegondoltok évekig vár rám,de én amire elvégzem az egyetemet dobni fogom2015. jún. 9. 13:21
21/23 anonim válasza:
Ez nem ennyire fekete-fehér... okés, egy dolog h vár egy ideig, de nem fog örökké, amúgy meg talán nem akkora mafla, hogy ne vegye észre a szitut...
22/23 anonim válasza:
Te beteg vagy.....kizsebelni valakit, majd szétszaggatni a lelkét az egyik legszemetebb dolog , pláne hogy ,ég az is rá tesz egy lapáttal hogy a gyengéjét használod ki. Mit ártott neked az a fiú? Csak mert fülig szerelmes beléd attól még nem kéne a földig döngölni érzelmileg... vagy abba belegondoltál hogy milyen következményei lesznek ennek? Jobb esetben csak beletörődik, rosszabb helyzetbe akár pszichiáterhez járhat, nagyon rossz helyzetbe akár lehet öngyilkos lesz vagy komoly helyzetben (mivel van pénze) lehet rád uszít valakit/kiket vagy zaklatni esetleg olyan reménytelen helyzetbe hozz hogy csak magadra számíthatsz(hidd el mindenkiben ott van a bosszúvágy).Mondjuk részemről ez a sztori csak kitaláció szerintem csak unatkozol és kíváncsi vagy hogy mi lesz a közönség reakciója.....
23/23 anonim válasza:
Vicc, hogy azt gondolod, ez tényleg ennyire egyszerű lesz :D De tudod mit? Mivel ilyen gátlástalan és borzasztóan buta vagy, meg is érdemled, senki nem fog sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!