Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm a szemüvegem miatt?
Figyelt kérdés
Mert úgy érzem, akármit csinálok nem jövök be a lányoknak.2010. márc. 2. 14:39
21/30 anonim válasza:
Megfigyelésem szerint, aki arrra "rendeltetett", hogy szemüveget viseljen, annak jól is áll, uh szerintem nem azzal van baj!
22/30 anonim válasza:
nálunk az osztály leghelyesebb pasija szemüveges, szóval nem ezen múlik.. ja és johnny depp is szemüveges:)
23/30 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 3. 15:45
24/30 anonim válasza:
Meg Captain Charisma Christian Cage a pankrátor is.
25/30 anonim válasza:
Látsz olyan párokat, ahol a F szemüveges? Ha igen, akkor keress más kifogást, vagy inkább megközelítést.
26/30 anonim válasza:
Ez hülyeség! Biztos nem a szemüveg az oka.
27/30 anonim válasza:
Nekem már tetszett olyan fiú, aki szemüveges volt. Ha nem olyan a szemüveged, mint a szódásszifon alja, és nem a rendszerváltás előtti trendnek megfelelő, akk nem hátrány. Ha egy fiúnak helyes arca van, a szemüveg nem sokat (v semmit sem) ront, szentem. :)
28/30 anonim válasza:
Újítsd be egy trendi szemüveget =)
29/30 anonim válasza:
Lehet pont az a baj, hogy túlságosan próbálkozol, hogy teszed nekik a fejed... És nem szemétségből. Add magad, az a legegyszerűbb :)
Ha leírod, hogy közeledsz, akkor esetleg bővebb tanácsot is tudok adni :)
30/30 A kérdező kommentje:
elég udvarias vagyok velük, és néha egy-két bókot mondok nekik.így próbálok közeledni feléjük, utolsó válaszolónak.
2010. márc. 4. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!