Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnőm a szemüvegem miatt?
Figyelt kérdés
Mert úgy érzem, akármit csinálok nem jövök be a lányoknak.2010. márc. 2. 14:39
11/30 anonim válasza:
szerintem a szemüveges fiúk nagyon helyesek tudnak lenni, szóval itt nem a szemüveggel van baj..
12/30 anonim válasza:
Ebben tudod mi az érdekes. Nekem a főnököm szemüveges, így ismertem meg. És amikor leteszi teljesen más karaktert mutat az arca. Szemüveggel sokkal karakteresebb. Nagyon sok férfi, fiú visel szemüveget. Egy jó keret sokat nyom a latba! Na és az önbizalom!
13/30 A kérdező kommentje:
ezek a válaszok nagyon sok önbizalmat adtak nekem.kössz mindenkinek!
2010. márc. 2. 15:02
14/30 anonim válasza:
Vegyél egy igazi menő szemüvegkeretet! Viselése közben érezd magad úgy, mintha egy Porschéban ülnél! (Nem úgy, mint egy rokkantkocsiban...):)
15/30 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 2. 15:03
16/30 anonim válasza:
hú, nekem nagyon bejönnek a szemüveges pasik (persze, ha nem látszanak benne olyan kis szerencsétlennek).
mutathatnál egy képet magadról :)))
17/30 A kérdező kommentje:
háát nemhiszem hogy szerencsétlennek tartanának a csajok a szemüvegem miatt.bocsi, de képet nem tudok mutatni magamról.
2010. márc. 2. 16:22
18/30 A kérdező kommentje:
egyébként kössz a választ :)
2010. márc. 2. 16:22
19/30 anonim válasza:
A szemüveg lehet ízléses is. Nekem pl. azért jó, mert eltakarja azt a rusnya pofám. :D
20/30 A kérdező kommentje:
nem lehetsz olyan rusnya :)
2010. márc. 2. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!