Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levani kérdése:

Hogy lehet ezt kibírni, elment kamionozni?!

Figyelt kérdés
Tudtam hogy menni fog,de bíztam benne,hogy mégsem. Tudom azt is,hogy azért csinálja hogy legyen valamink, de Nekem ilyen áron nem kell. Olyan ember vagyok akinek kell a törődés, hogy mellettem legyen, de nem akárki hanem csak ő. 3nap alatt 3 kg mínusz, nem bírók enni, nem bírók semmit, sajnos gyenge vagyok . Lehet könnyebb lenne ha lenne egy gyerekünk vagy házasok lennénk, de nincs és nem vagyunk, és az sem biztos hogy így akarom. Pedig nagyon szeretem. Már azon gondolkodtam, hogy jobb lenne szakítani, idő gyógyítaná a sebeket, de így hogy mindig egy napot kapok belőle es azt sem tudom milyen időközönként, az úgy nem kapcsolat, Nekem nem elég. Viszont Nélküle nem tudom hogy tudnék élni. Most mondjon valaki valami okosat, lehet csak én látok homályosan! 24/L

2015. jún. 25. 20:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem szeretne mindig ezt csinálni, legalábbis azt mondja, de azzal is tisztába vagyok hogy ez nem rossz fizetés, es utana nehéz itt magyarorszagon úgy elhelyezkedni, hogy jó is legyen. mert ugye az ember megszok egy szintet nehéz leadni, már pedig neki nehéz lesz, mint mindenkinek szerintem.
2015. jún. 26. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt úgy is meg lehet oldani hogy lesz egy gyerek. Ő maradna otthon vele , te meg keresel annyit hogy eltartsd az egész családot. Csak hát a nők, ( gondolom te se) nem szeretnek annyit dolgozni. Csak nyavalyogni, hisztizni, feleslegesen szítani a feszültséget. Örülnél hogy akar tenni a családért, a pénzt hozza majd. " már azon gondolkodtam , hogy jobb lenne szakítani ". Ez okos gondolat tőled.
2015. jún. 28. 07:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem könnyű, szokj hozzá, ilyen a világ, ha kell a zseton, hajtani kell. Én 14 éve csinálom. És ha jön a gyerek? Akkor lesz csak igazán kutyavilág, nekünk későn jött össze (távolból nehéz összehozni), de most van egy másfél éves kislányunk, én meg itt izzadok a melegben Párizs mellett, nem könnyű ám nekem sem.

11 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok, egyetlen házassági évfordulónkon sem voltam otthon, húsvétok, karácsonyok külföldön. Valamit valamiért, de a kislánynak már most megvan egy kis lakása, neki sok anyagi gondja már nem lesz mire felnő.

És még valami: bármit mondanak, ebből nincs kiszállás. Aki elkezdi benne marad, sajnos ezt látom.

2015. júl. 11. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet én is önző vagyok, de én nem laknék az anyóssal hónapokat, úgy, hogy a barátom (ráadásul nem is férjem) csak egy-két napra jön haza.
2015. júl. 11. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!