Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt kibírni épésszel?
Figyelt kérdés
Kiderült hogy a barátom megcsalt, de az utolsó pillanatig én voltam a h*lye ha gyanakodtam, de Ő volt az 1. komolyabb kapcsim, mindennél jobban szeretem igy folytattuk. Távkapcsolatban élünk, a másik csaj is itt lakik a közelben, még negyed év mire össze tudnánk költözni, viszont mindig arra gondolok ha nem válaszol hogy mivan ha azzal a csajjal beszél, vagy engem már nem is szeret, stb. szinte minden este ezeken gondolkozok, ugyérzem beleőrülök lassan
Ha valaki volt hasonló helyzetben, mit csinált? Túl lehet ezen tenni magunkat egyáltalán ?
2014. dec. 10. 01:32
3/11 anonim válasza:
Csatlakoznék az első két hozzászólóhoz!
4/11 anonim válasza:
Én a mondat végéig, hogy a megcsalás ellenére folytatta...:D
5/11 anonim válasza:
Ha nincs bizalom, akkor csak rámész az egészre... Megakadályozni nem tudod, ha van valami.....
Pihentesd egy darabig... sőt, hagyd menni, ha szeret, akkor nem adja fel, és keres.
8/11 anonim válasza:
Amikor megtudtad hogy megcsalt akkor kellett volna kirugni, beszéljétek meg, mert így nem jó.
10/11 Szergej55 válasza:
Legközelebb légyszíves használj több vesszőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!