Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? (bővebben lent)
Párom szeret "flörtölni" kacérkodni az ellenkező nemmel. Lehet bolt, utca, tömegközlekedés.... stb. ha arra "vevő" lányt, nőt talál, akkor rögtön "beindul".
Az se zavarja ha én is ott vagyok. Ez ellen tettem kifogást, mert egyre jobban zavar. Zavar, mert közben velem nem érezteti, hogy oda lenne értem.... nem gondolok nagy dolgokra, csak kis simogatásra, érintésre, ölelésre, kézfogásra.... vagy néha dicséretre, hogy jól nézek ki pl. hétköznaponként, vagy megkérdezze esetleg napközben, hogy hogy vagyok....ilyesmi. Meg nem is aggódik értem....
Magamban is próbálom ezeket ellenőrizni, hogy én megteszem e ezeket feléje. Úgy érzem igen, még ha nincs is igénye rá.
Most úgy érzi, hogy én nem bízok benne, és azt gondolom, hogy meg fog csalni....pedig nem ezért teszem szóvá Neki ezeket! de nem érti.... ennyire nehéz törődni férfiként a másikkal?
37/N
Én nem akarnék és nem is tudnék ilyen kapcsolatban élni.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!