Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim kiábrándult belőlem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim kiábrándult belőlem a bokatörésem miatt h így kell látnia. Mit tegyek hogy újra ugyanúgy szeressen?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva veszik le a gipszem, összesen 5 hétig voltam fekvőgipszben,eddig mindig én mentem hozzá de most neki kellett jönnie, aminek már eleve nem örült h egyedül kellett elutazni hozzám.. Már egy ideje érzem h sokkal hűvösebb lett velem, tegnap rá is kérdeztem és mondta h ki ábránditja hogy így kell látnia.. Eltavolodott tőlem.. Kérdeztem h ha jó lesz a lábam akkor elmúlik ez nála de azt mondta nem tudja.. Én viszont nem tudnám elviselni ha elhagyna.. Szerelmes vagyok belé.. Viszont szerintem ő nem ha ennyire kiábrándult belőlem ez miatt.. Szeretném valahogy visszahódítani.. Hogy újra ugyanúgy szeressen mint ez előtt.. Nem tudom mit tehetnék.. Amúgy én 18 vagyok ő meg 21 és nemsokára 1 évesek leszünk
2015. jún. 25. 11:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Hogy szerethetsz egy olyan embert, aki 5 hétig nem képes támogatni, amikor szükséged van rá? Nem kértél sokat, igazán. Ez rohadt messze van a "jóban-rosszban" -tól. Nem csak eltávolodott, ez egy bunkó. Ne törekedj visszahódítani, minél előbb elköszönsz tőle végleg, annál jobb! Magadnak teszel vele szivességet!
2015. jún. 25. 11:57
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Nem szeretett a pasid. Akit szeretunk, ahhoz nem teher elutaznunk, es ilyen miatt egyaltalan nem abrandulunk ki. Sot...

Vannak idiota emberek.

2015. jún. 25. 11:57
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Semmit, nem éri meg a fáradságot. Egy ilyen pasiért a kisujjam nem mozdítanám.
2015. jún. 25. 11:59
 14/27 anonim ***** válasza:
79%

És ezért van felháborodva :)

Ez valami degenerált

2015. jún. 25. 12:07
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Ha van egy csöppnyi eszed, akkor szakítasz vele.
2015. jún. 25. 12:27
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

én küldeném el, ha ilyen lenne

mia z hogy ő sose jött?

kiábrándult?

azért egy törés nem a világvége, és ha maradandó bajod lenne?

jobb hogy kiderült, h nem számíthatsz rá!

2015. jún. 25. 12:31
 17/27 anonim ***** válasza:
57%
Gyerek még... Te meg jót fogsz nevetni rajta idővel, hogy ennyire rajongtál valakiért, aki már annak se örül, hogy egyedül kell elutaznia hozzád (lool)!
2015. jún. 25. 12:51
 18/27 Költőnő? ***** válasza:
78%
sztem meg inkább ne legyenek egy évesek...
2015. jún. 25. 12:52
 19/27 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyen helyzetek arra nagyon jók, hogy az ember lássa, hogy viselkedik a társa a bajban. Az élet velejárója, az is amikor az ember rossz passzban van, beteg, nyilván ilyenkor nem a külső a legfontosabb. Aggódnia kéne és segítenie, de mivel egy önző kisfiú, ezért még most is a saját kényelmével, bajával van elfoglalva, cseppet sincs tekintettel az állapotodra. Sosem fog ,,szeretni úgy mint ez előtt". Az ilyen ember magát szereti csak. Na meg az is, hogy te járkáltál hozzá... Gondolom te is érzed, hogy valami sántít. Már csak azt kell eldöntened, hogy mennyi időt szeretnél még pazarolni rá. Minden jót kívánok és mihamarabbi gyógyulást!
2015. jún. 25. 13:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jún. 25. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!