Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmi zsarolásnak minősül-e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi zsarolásnak minősül-e, ha egy pasi a következőt mondja: " ha nem fejezed be és tovább piszkálsz és megpróbálsz presszionálni, akkor véglegesen lefogjuk zárni ezt a dolgot". Szerintetek a pasi normális vagy nagyon nem?

Figyelt kérdés

A vita abból pattant ki, hogy reggel írta, foglaljam le a szálláshelyet, de azt nem írta meg mikortól.

Visszakérdeztem, láttam a facebook cseten, az üzenetem elolvasta, majd nem válaszol.

Írtam még egyet kicsivel később, elolvasta, nem válaszolt.

Majd kicsivel később mégegyet, elolvasta nem válaszolt.

Erre írtam, hogy nos? És hogy komolyan nem értelek? :(

Illetve azt, hogy időre kell visszajeleznem, mert már csak egy szabad szoba van (és a tulja kifejezetten megkért rá)

és tényleg nem miatta írtam, meg azért, hogy úgy érezze sürgetem..nem azért, mert ez lenne a heppem :(

Erre azt írta, hogy lehet nem miatta van, de akkoris ő hallgatja.. :/

Azt mondja, ha ilyen akaratos vagy és így sürgetsz engem, akkor inkább hagyjuk.

:( Merthogy ő nem tűr el, semmi ilyen sürgetést... és hogy különben is vezet és anyja kutyája a hátsó ülésen tomból.

És nem akar állínsó számonkérést és magyarázkodást. És mivel ilyen voltam, elment a kedve mindentől és ez a dolog nem most

lesz és hogy most nem lát a pipától és idő kell neki, amíg lehiggad.... :ooo

Én hol írtam ilyet számonkérést szerintetek? :/

Vezet, de eltudja olvasni az üziket, de válaszolni nem tud egy sort?!?!

Ez is milyen már...

Pontosan tudta, hogy mennyire elszeretnék menni oda és csakazért, hogy valamivel bántson, bosszút álljon, lemondta a közös programot... :(

Erre írtam, hogy ez már nem az első eset, hogy mindig az van és úgy, ahogy ő szeretne és engem semmibe vesz és hogy nem minden csak róla szól.

Erre írta a fenti mondatot.

Ez a pali normális szerintetek ???

2015. jún. 25. 10:35
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
69%

14-es egyetértünk, csak egy pontosítás:

"Tudja, hogy neked fontos," - nem, a pasi kérte, hogy foglalja le a helyet!!!!

Szóval neki fontos, vagy hát kettejüknek.

Négyéves lányom volt ilyen, sírdogált, kérdeztem, mi a baj. Erre: Nem mondom meg!

De ő már kinőtte.... :D

2015. jún. 25. 11:39
 22/58 A kérdező kommentje:
hát igen,,,ő kérte, hogy foglaljam le, de úgy nehéz hogy nem tudom mikorra... aztán ez az 5 éves szintű besértődés... én nem is tudom, hogy ennek a palinak előttem, hogy lehetett több éves kapcsolata. vagy a nő volt tök hülye vagy hagyta, hogy elnyomja. én pár hónapja ismerem, de ezt így sokáig nem fogom bírni cérnával, pedig nagyon szeretem, mert alapjáraton nem egy rossz ember.
2015. jún. 25. 11:42
 23/58 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól számolom, rövid idő alatt 4x vagy 5x írtál neki. Azért ez is elég beteg dolog. Látod, hogy nem válaszol, biztos oka van rá. Ha tudtad is h vezet, akkor pláne hagyni kell lógni, majd ha ráér, biztos válaszolni fog.

Én is utálom a sürgetést, sőt, én is kiborulnék, ha nyilvánvalóan nem érek rá és az adott hölgy ír, ír, ír, majd nyávog, magyaráz, ahelyett h megvárná amíg reagálok.

"nos?" "komolyan nem értelek? :(" Wtf érzelmi labilitás? Ez inkább a zsarolás, hogy egyből drámát csinálsz, mert nem ugrik.

ÉS a kommentek is. Hihetetlen, hogy ezt senki nem veszi észre :D

2015. jún. 25. 11:57
 24/58 A kérdező kommentje:
Hát mert pl a szállodát foglald le üzit is így írta, vezetve? Nem furcsa? De a többire, hogy mikortól, már nem válaszolt? Én nem tudtam, hogy épp vezet...csak amikor már elkezdte a veszekedést, akkor derült ki. Nehogymár én legyek a hibás...
2015. jún. 25. 11:59
 25/58 A kérdező kommentje:
Na 23. is pont ugyanolyan síkh@lye, mint a csávó, akiről szó van... Nem kéne titeket összekötni? Ha valaki egyszer tud vezetés közben válaszolni, az tud mégegyszer is.Vagy nem ér rá, ne olvasson facebook chat üzeneteket, nem? Pláne vezetés közben?!
2015. jún. 25. 12:02
 26/58 anonim ***** válasza:
Dehogynem, nem türelmesen megvártad, amíg majd reagál, hanem jött ez a számonkérő 'nos?', valamint az utána következő nem értelek. Mit nem értesz? Nem ér rá, majd ír. Egyszerű, mint egy fakocka, nem kell hisztizni.
2015. jún. 25. 12:02
 27/58 A kérdező kommentje:
És még a nőre van fogva utólag, hogy ő a beteg... Vicc, hogy nincs önkritikátok... Lehet, hogy az ilyen palikat tényleg kikéne ba@@ni a pi@@ba és d@@göljenek meg egyedül.
2015. jún. 25. 12:04
 28/58 anonim ***** válasza:
Majd ha lehiggadtál, olvassad el, amit itt összehisztizel, valamint személyeskedsz :)
2015. jún. 25. 12:05
 29/58 A kérdező kommentje:
26. Te tényleg ilyen h@lye vagy? Ha ráér vezetés közben facebook üzeneteket olvasgatni, akkor miről beszélgetünk? Pláne, hogy tudja, 10 percen belül vissza kell jeleznem a szállásadónak... Komolyan mondom, felmegy bennem a pumpa.
2015. jún. 25. 12:05
 30/58 A kérdező kommentje:
Nem fogok senkinek kérvényt benyújtani, akinek tök egyértelműen le lett írva, hogy 13:50 van és 14:00-ig vissza kell jelezni.
2015. jún. 25. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!