Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért mondja azt hogy meg szoktam ha azt mondom neki hogy fáj v. mim meg azt is szokta mondani hogy neked mindig ezt mért mondja?
Mert unja azt a helyzetet, ami csöppent és fellépett nála a teljes érdektelenség.
Ha túl sokszor panaszkodsz neki (nagyon apró dolgok miatt is), akkor egy idő után megszokottá válik számára és nem kezd el újra a témával foglalkozni.
Ez csak a legegyszerűbb válasz a kérdésre, ezért kérdezd meg a barátodtól, hasznosabb információt tudna mondani neked. :)
amit én ebből kihámoztam: a kérdező még kiskorú és/vagy nagyon aluliskolázott, többször kellett átolvasnom hogy megértsem mit is akar:
szerintem a kérdező lány és panaszkodik hogy fáj neki a behatolás, a pasija meg nem hiszi el.
ha jó az értelmezésem, akkor több előjáték, plusz síkosító használata segíthet a dolgon.
egyébként meg ha a pasi lsz*rja , és nem érdekli hogy fáj , az egy tahóparaszt, lapátra kell tenni,
Utolsó, szerintem nem szexre gondol, hanem például fejfájásra, csak nem tud írni szegény. "fáj v.mim" - gondolom fáj valamim akar lenni.
Kérdező: valószínűleg túl sokat nyávogsz, mindig van valami bajod, és ezt unja a pasid. Rinyálj kevesebbet.
Na fussál neki még egyszer ennek a mondatnak. Tudod, írásjelek, satöbbi.
Amúgy meg - miután végre értelmeztem ezt a gyerekkategória kérdést - arra jutottam, hogy a barátodnak elege van abból, hogy sokat rinyálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!