Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri összejönni egy szociópa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri összejönni egy szociópatával?

Figyelt kérdés
15/f
2010. márc. 1. 21:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
nem hiszem h egy szociopata összejönne veled, hiszen ezek az emberek nem bírják a társas kapcsolatokat, nem bírnak beilleszkedni a társadalomba...felesleges ráerőltetni magad, nem fog sokáig elviselni
2010. márc. 2. 00:04
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
Papaaaa. Hülyeség ilyet kérdezni. A szociopatára szinonima az, hogy nő. Megéri, mert van puncija.
2010. márc. 2. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:
legalább nem unalmasak..
2010. márc. 12. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha beleszeretsz tönkre fogsz menni lelkileg, nem fogod megérteni és elfogadni, hogy mennyire szegényes a lelki világa, mindig azt fogod tőle várni, hogy megértő és megbízható legyen, és mindig veszekedni fogsz vele, hogy miért nem ilyen. Ő kiválóan manipulál, hazudik ezért meg fogja magyarázni, el fogja veled hitetni az ő torz világképét, amitől teljesen összezavarodsz. Mivel te szerelmes vagy még könnyebben fog az orrodnál fogva vezetni és kihasználni mind érzelmileg, mind lelkileg. Én 18 éves srác vagyok és összeálltam egy ilyen lánnyal aki elhagyott, de csak most látom át milyen beteg személyiség volt.
2010. aug. 28. 20:59
 15/17 KUTYÁKCICÁK válasza:
anya szerint igen, mert neki összejött az élet. de viszont apa szerint nem jó mert anya mérges apára, hogy szociopata....:/
2011. jan. 27. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó alapja lehet egy bántalmazó kapcsolatnak.
2011. jan. 27. 18:25
 17/17 anonim válasza:
67%

naná, hogy nem!

Én két évig is "jártam" egy szociopatával - igazából csak dugtunk. Sosem volt társaság és folyamatosan manipulált. De a szex jó volt - én meg nagyon nagyon naív voltam. Míg jártunk nem jöttem rá, hogy szociopata, azt hittem nem tudja kimutatni az érzelmeit, meg szeret csak a maga módján stb...

fiatal voltam. Később átgondolva teljesen egyértelmű, hogy szociopata volt -a felszínen jó társaság, remek humor, de aki jobban ismerte az viszolygott tőle.

szóval nem, nem és nem

2011. jan. 29. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!