Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kel ki a párom magából ha XY-ról van szó? Ti megértitek vagy sem?
Megértem a féltékenységet, de ezt nem lehet csinálni. Hosszasan el kell beszélgetni, de végül hagyni kell a másikat, különben gáz az egész.
Egyébként meg nem a pasival mész bulizni (ráadásul ez egy bál! nem valami sötét kocsmaparti), hanem a barátnőddel. Ha ő a szervező, biztos sok dolga lesz és nem fogtok egymás nyakán lógni. Így szerintem a bizalomnak erősebbnek kéne lennie.
Én elmennék szerintem, bár az én barátom nem is akadályozna meg.
25L
"Folyton ezzel jön, hogy én ezt nem értem, ez férfi dolog. A férfi érzi, ha irigyek rá és más is akarja a nőjét."
Meglett férfiként mondom: ez nem "férfidolog". Egyszerűen féltékeny, kicsi az önbizalma (Csernus dr. még ki is egészítené, hogy még mije is kicsi).
Ez egyszerűen csak annyi, hogy bármit is mond, s te bármit is mondasz, nem képes elfogadni, hogy neked volt azzal az XY is dolgod, mindegy is milyen.
A leírásból is kitűnik: nem voltak párhuzamosak, te nem kevertél, az a kapcsolat volt, de már nincs.
Én felfognám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!