Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kel ki a párom magából ha XY-ról van szó? Ti megértitek vagy sem?
"majd ő is elmegy véletlenül egy légtérbe bulizni az ő régi dugópajtásával,akit én nem kedvelek"
Ha ezzel tud rád hatni,akkor te ettől félsz/nem esne jól.
Akkor viszont miért nem tudod megérteni,hog neki milyen ez?
Összességében igaza van. Nekem úgy tűnik XY-nal volt szenvedély amíg vele csak kb. szánalomból jöttél össze.
Az sem véletlen, hogy az elején még a másikat választottad volna helyette, holott csak dugtatok.
"Bennem bizik" - ezt írod, hát nem úgy tűnik.
Szerintem tök korrekt voltál ebben a dolgoban, az elejétől fogva...
"bennem bízik, a pasiban nem.."
Nem, nem bízik benned sem:D Ha bízna benned, nem lenne kifogása a dolog ellen. Mert akkor tudná, h akár pucéran is sétálhat előtted a másik srác, az se érdekel.
Ő sem benned, sem magában, sem a kapcsolatotokban nem bízik.
Függetlenül attól, h vhol megértem, mégis azt mondom, h ez gáz.
A hűséget nem tiltással, nem fenyegetéssel kell "kierőszakolni". Az ember v hűséges v nem. Sztem ez döntés kérdése.
Bizalom semmi. Legalábbis exekkel töltött időben. Még szerencse, hogy egyébként van, különben tényleg rég papucs lennél. Most gondold el, hogy ha e mellé a bizalom mellé még hazudnál is.. én tuti kiraknálak egy pillanat alatt.
Gondolkodj el rajta, hogy mit szeretnél. XY-t, vagy a mostanit, vagy egyiket sem és tégy a szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!