Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki féltékeny, az mindig magából indul ki?
egyrészről igen
másrészről akit egyszer megcsaltak az ált féltékeny lesz az új kapcsolatban
Nálam az önbizalom miatt van. Én soha nem csalnám meg...
19/L
Claritasa-nak, ez sem feltétlen, tapasztalatból írom, ha nincs tisztában önmagával az ember csak akkor viszi a következő kapcsolatába és vetíti a másikra rá! Ez nem jó, mert szintén megmérgezi a kapcsolatot. Sosem értettem mért jó, kínozni saját magát, leragadni a múltban?! Sokkal jobb lenne, ha tudna örülni és a jelenből kihozni a legtöbbet/jobbat!
N
én pl végignéztem a pasim trükkjeit, és hazudozásait másik két barátnőjénél... aztán összejöttünk
Már elég régóta tart a kapcsolat, de nem tudok benne megbízni. Nem mutatom ki a féltékenységemet, de nagyon rossz érzés.
Viszont én sem vagyok szent, néha gondolok más pasikra is, de nem csalnám meg a pasimat sohasem, csak jól esik ha bókolnak néha.
Ő mindig megbízik bennem, sohasem ellenőriz, vagy vallat, egy szerűen boldog, de akkor miért szorul össze a gyomrom amikor hasonló szituban találom magam, mint az exeinél láttam?
Nem tudom kezelni a féltékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!