Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki féltékeny, az mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki féltékeny, az mindig magából indul ki?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
he? mért aki féltékeny kiből indulna ki ha nem magából ? :DDDD most komolyan
2014. aug. 28. 18:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy az féltékeny aki maga is rosszban sántikál?
2014. aug. 28. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
vagy úgy érted, hogy azért féltékeny mert saját maga is megtenné ? vagy miii? most komolyan összebonyolódtam kicsit, de ám nem feltétlen magából
2014. aug. 28. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:

egyrészről igen

másrészről akit egyszer megcsaltak az ált féltékeny lesz az új kapcsolatban

2014. aug. 28. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Igy van:)
2014. aug. 28. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
2 Elsősorban ő jár tilosban, és rávetiti a másikra is:)
2014. aug. 28. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, de nem feltétlen azért, mert rosszban sántikál, hanem, mert nincs tisztában önmagával, kicsi az önbecsülése/bizalma, és így nemigazán lehet boldog párkapcsolata, hisz ő maga miatt lesz rossz, mérgezi meg, s persze tök feleslegesen!
2014. aug. 28. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálam az önbizalom miatt van. Én soha nem csalnám meg...

19/L

2014. aug. 28. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Claritasa-nak, ez sem feltétlen, tapasztalatból írom, ha nincs tisztában önmagával az ember csak akkor viszi a következő kapcsolatába és vetíti a másikra rá! Ez nem jó, mert szintén megmérgezi a kapcsolatot. Sosem értettem mért jó, kínozni saját magát, leragadni a múltban?! Sokkal jobb lenne, ha tudna örülni és a jelenből kihozni a legtöbbet/jobbat!

N

2014. aug. 28. 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:

én pl végignéztem a pasim trükkjeit, és hazudozásait másik két barátnőjénél... aztán összejöttünk

Már elég régóta tart a kapcsolat, de nem tudok benne megbízni. Nem mutatom ki a féltékenységemet, de nagyon rossz érzés.

Viszont én sem vagyok szent, néha gondolok más pasikra is, de nem csalnám meg a pasimat sohasem, csak jól esik ha bókolnak néha.

Ő mindig megbízik bennem, sohasem ellenőriz, vagy vallat, egy szerűen boldog, de akkor miért szorul össze a gyomrom amikor hasonló szituban találom magam, mint az exeinél láttam?

Nem tudom kezelni a féltékenységet.

2014. aug. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!