Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy aki féltékeny, az magából indul ki. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Pl ha féltékeny, és képzeleg, hogy mi van ha a párja megcsalja, akkor is magából indul ki? Mert ő maga ezt meg is tenné, ha úgy adódna?2012. jan. 21. 16:34
1/3 anonim válasza:
az önbizalom, és bizalom hiányából indul ki.
2/3 anonim válasza:
Hát nem biztos, de pl én ismertem egy ilyen lányt. Nem szeretett volna randizni velem, mert, hogy mindenki megcsalja a párját és mi értelme egy párkapcsolatnak, biztos én is megcsalnám és összetörne stb... Aztán mikor összejöttünk már aznap megdugatta magát mással. Ezek után én is félek, hogy más is megtenné, akkor is ha tudom, hogy én képtelen lennék rá. :(
3/3 anonim válasza:
nem hiszem, én sose tudnék megcsalni senkit se (legalább is most úgy érzem) mégis elég féltékeny vagyok mostanában, de mondjuk csak mióta adtak rá okot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!