Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vegyem komolyan ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vegyem komolyan ezt az ("apró") hazugságot?

Figyelt kérdés

Nem tudom, h mennyire fújjam fel ezt a dolgot, mert a hazugság az hazugság. Pár napja láttam, h a barátom még mindig fel jár egy chatelős oldalra és h ott egy lánnyal is írt (1-1 mondatot láttam). Rákérdeztem, h használja-e az oldalt még, amire a válasza az volt, h : Nem szoktam írkodni, csak mindig be vagyok jelentkezve. Persze tudtam, h hazudott mert láttam amit láttam, de nem ugrottam a torkának mert mi van ha csak 1 kérdésre felelt. Mind1, hagytam a dolgot, ám a mai napig bánt a dolog, azóta alig tudok aludni, mert folyton arra gondolok, h mi van ha becsap. Elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek, aki meg is ijedt mert félt, nehogy újra egy szélhámossal legyen dolgom.

Tegnap a barátnőmtől mail-en kaptam fotókat. Azon a bizonyos chat oldalon egy beszélgetés van lefényképezve, a barátom és egy női felhasználó között. A barátnőm beregisztrálta magát az oldalra, és letesztelte a barátomat (én erről az egészről nem tudtam), azzal a magyarázattal, h nem akarta, h újra átverjenek. A barátom mégis csak cseveg azon az oldalon. Igaz, a beszélgetés 90%-ban csak válaszolgatott és csak 20 perces dumálás volt (nem tagadta le h kapcsolatban van és dicsérte is a kapcsolatunkat), de mégis használja az oldalt. Úgy érzem, h becsapott és nem volt őszinte, mivel én még rá is kérdeztem és egyértelműen tagadta.. Tényleg nagy a baj, vagy már csak nekem van üldözési mániám? Az oltogatók kíméljenek mert nekem ez fontos! Köszönöm a normális, segítőkész válaszokat! :)

2015. jún. 22. 08:46
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Én ebbe is belegondoltam, h ő egyszerűen csak nem akar/akart megbántani. Pár dolog felett már szemet hunytam neki, amik sokkal komolyabbak is voltak, de azért nem csináltam belőle cirkuszt, mert értékeltem azt, h elém állt és őszinte volt, mert a hazugságnál rosszabb nincs. SOSE emeltem fel rá a hangomat bármilyen hülyeséget is csinált, sose szidtam meg, sőt még aztán én kedvedkedtem neki mert láttam rajta a megbánást holott neki kellett volna sajnakoznia... Mind1, de lehet mégis csak én vagyok a hisztis, mert ezt az egyet nem bírom elviselni :)
2015. jún. 22. 11:21
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Sose szidtam meg...mintha a kutyádról beszélnél...
2015. jún. 22. 12:12
 33/35 A kérdező kommentje:
Akkor h mondjam? Sose morgok vele? :D Te h mondanád nagy okos? mindenben ellehet akadni :)
2015. jún. 22. 12:16
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

A minap ugyanez a kérdés még úgy volt kiírva, hogy te vagy az, aki a kamu profilt megcsinálta, nem a barátnőd. Ennyi erővel te is hazudozol, mert nyilván a képernyőképekre azt fogod mondani, hogy barátnődtől kaptad, ugye..? :)

Ha már szembesíted az apró hazugságaival, merd felvállalni azt is, hogy te meg nyomozgatsz utána, mert nem bízol benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

2015. jún. 22. 13:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Nagyon erdekel, mivel fog eloallni a parod...ne kimeld, engem az sem zavarna ha megcsalnanak de a hazugsag nagyobb bun! Azt nem birom elviselni
2015. jún. 22. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!