Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vegyem komolyan ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vegyem komolyan ezt az ("apró") hazugságot?

Figyelt kérdés

Nem tudom, h mennyire fújjam fel ezt a dolgot, mert a hazugság az hazugság. Pár napja láttam, h a barátom még mindig fel jár egy chatelős oldalra és h ott egy lánnyal is írt (1-1 mondatot láttam). Rákérdeztem, h használja-e az oldalt még, amire a válasza az volt, h : Nem szoktam írkodni, csak mindig be vagyok jelentkezve. Persze tudtam, h hazudott mert láttam amit láttam, de nem ugrottam a torkának mert mi van ha csak 1 kérdésre felelt. Mind1, hagytam a dolgot, ám a mai napig bánt a dolog, azóta alig tudok aludni, mert folyton arra gondolok, h mi van ha becsap. Elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek, aki meg is ijedt mert félt, nehogy újra egy szélhámossal legyen dolgom.

Tegnap a barátnőmtől mail-en kaptam fotókat. Azon a bizonyos chat oldalon egy beszélgetés van lefényképezve, a barátom és egy női felhasználó között. A barátnőm beregisztrálta magát az oldalra, és letesztelte a barátomat (én erről az egészről nem tudtam), azzal a magyarázattal, h nem akarta, h újra átverjenek. A barátom mégis csak cseveg azon az oldalon. Igaz, a beszélgetés 90%-ban csak válaszolgatott és csak 20 perces dumálás volt (nem tagadta le h kapcsolatban van és dicsérte is a kapcsolatunkat), de mégis használja az oldalt. Úgy érzem, h becsapott és nem volt őszinte, mivel én még rá is kérdeztem és egyértelműen tagadta.. Tényleg nagy a baj, vagy már csak nekem van üldözési mániám? Az oltogatók kíméljenek mert nekem ez fontos! Köszönöm a normális, segítőkész válaszokat! :)

2015. jún. 22. 08:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Várjuk!
2015. jún. 22. 09:20
 12/35 anonim ***** válasza:
+1, én is kíváncsi vagyok.
2015. jún. 22. 09:23
 13/35 A kérdező kommentje:
Tudjátok azért fáj nekem ez az egész és azért visel meg (még ha azt fogja mondani, h kegyes hazugság volt) mert én nem csak h őszinte vagyok vele de mindent megteszek érte. Műteni fogják 1hét múlva és 3 hete én járok hozzá, heti 2x, ott vagyok vele szinte egész nap, anyumékkal is itthon összeveszek miatta, h miért vagyok nála olyan sokáig ,van h édességeket viszek neki, h a kedvébe járjak ő pedig még csak ennyire se őszinte. Az egészben csak annyi volt az igaz a szájából, h törli magát az oldalró.
2015. jún. 22. 09:35
 14/35 A kérdező kommentje:
Ja, aztán ő még parancsoló módban ossza a feladatokat nekem, h ő úgy gondolta, h a legközelebbi kivizsgálásra én viszem majd el őt kocsival, mert neki kényelmetlen vezetni (80 km az út), miközben én hosszútávú utakon sosem voltam és a kocsiját is csak 1x vezettem 5 - 10 percig... Meg se kérdezte, h el tudom-e vállalni... Vagy h menjek be a telefonjára megkérdezni, h mennyibe kerül ez és ez az alkatrész. De most fordul a kocka..
2015. jún. 22. 09:42
 15/35 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy fáj. Neki kellene átérezni mit is kap tőled. Ha úgy érzi nem elég és neki valami kell még, akkor mondja meg. Ne hazudjon. Nagyon sok ember teszi így tönkre a másik ember lelkét. Azért a bizalomért, hogy csukott szemmel megbízzunk a másikban nagyon sokat kell tenni. De egy mondattal le lehet rombolni.
2015. jún. 22. 09:43
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Parancsolgat amikor nem sokat jelenthetsz neki? Mert más megkérni és megköszönni. Azt hiszem nagyon meg kell gondolni, hogy egy ilyen fiú megérdemli e azt, hogy így szeresd.
2015. jún. 22. 09:45
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért a barátnőd mellett ne menjünk már el ! Tudtod nélkül teszteli a barátodat ? Elküldtem volna a búsba.A másik meg hogy megmondta hogy van kapcsolata,semmi olyat nem látok az egészben,hogy megcsalni készült volna,csak beszélget néha,amiben még nincs semmi.Nem mondja el,mert akkor kivernéd a hisztit.Én is beszélgetek neten néha ellenkező neműekkel,amiről nem számolok be,mert teljesen feleslegesnek tartom,hiszen szimpla beszélgetések csak.
2015. jún. 22. 09:49
 18/35 A kérdező kommentje:
17. Nyugi, nekem se tetszett és szerintem se volt szép! De ez mellett akkor sem tudok elsiklani. Nekem semmi baj ha másokkal is beszél, mert beszéljen. De ha megkérdezem, akkor miért tagadja? Miért tagadja le, h nem szokott írogatni? Ez azt jelenti, h rejtegetnivalója van, mert én érdekes, h minden olyan beszélgetésemet megmutatok neki, és a mia napig meg is nézheti mert semmi nem volt törölve és nincs is titkolnivalóm. SOSE szoktam neki hisztizni és sose voltam féltékeny! De a hazugság nálam hazugság... Nem az a fajta nő vagyok akiből előbújik a sárkány, h nem lehetne nekem elmondani valamit, mert fél a másik, h kiakadok. Állítólag őt pont azzal fogtam meg,h olyan komoly gondolkodásom van és ellehet nekem mindent mondani.
2015. jún. 22. 09:58
 19/35 A kérdező kommentje:
17. A másik, h ha a te párod megkérdezné, h szoktál-e írni másokkal, akkor letagadod? Szerintem nem, és pont azért nem tagadnád le, mert nincs mit eltitkolnod! :) gondolom én...
2015. jún. 22. 10:03
 20/35 anonim ***** válasza:
17-es. Nem érted. Nem az a baj ha beszélgetsz. De ha állandó párkapcsolatban vagy és a párod rákérdez hogy beszélgetsz? És te letagadod, akkor hazudsz. Merd megmutatni mit beszélgetsz. Ha ő nem beszélget mással te miért teszed? Ha valaki letagadja már ezzel hazudik. Érthető?
2015. jún. 22. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!