Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vegyem komolyan ezt az ("apró") hazugságot?
Nem tudom, h mennyire fújjam fel ezt a dolgot, mert a hazugság az hazugság. Pár napja láttam, h a barátom még mindig fel jár egy chatelős oldalra és h ott egy lánnyal is írt (1-1 mondatot láttam). Rákérdeztem, h használja-e az oldalt még, amire a válasza az volt, h : Nem szoktam írkodni, csak mindig be vagyok jelentkezve. Persze tudtam, h hazudott mert láttam amit láttam, de nem ugrottam a torkának mert mi van ha csak 1 kérdésre felelt. Mind1, hagytam a dolgot, ám a mai napig bánt a dolog, azóta alig tudok aludni, mert folyton arra gondolok, h mi van ha becsap. Elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek, aki meg is ijedt mert félt, nehogy újra egy szélhámossal legyen dolgom.
Tegnap a barátnőmtől mail-en kaptam fotókat. Azon a bizonyos chat oldalon egy beszélgetés van lefényképezve, a barátom és egy női felhasználó között. A barátnőm beregisztrálta magát az oldalra, és letesztelte a barátomat (én erről az egészről nem tudtam), azzal a magyarázattal, h nem akarta, h újra átverjenek. A barátom mégis csak cseveg azon az oldalon. Igaz, a beszélgetés 90%-ban csak válaszolgatott és csak 20 perces dumálás volt (nem tagadta le h kapcsolatban van és dicsérte is a kapcsolatunkat), de mégis használja az oldalt. Úgy érzem, h becsapott és nem volt őszinte, mivel én még rá is kérdeztem és egyértelműen tagadta.. Tényleg nagy a baj, vagy már csak nekem van üldözési mániám? Az oltogatók kíméljenek mert nekem ez fontos! Köszönöm a normális, segítőkész válaszokat! :)
Nekem is $zarul esne. A hazugság meg főleg.
Valahogy hozd fel a témát, beszéljétek meg, mert aki kicsiben hazudik, nem kizárt, hogy nagy dolgokban is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!