Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit kéne tennem? (főleg lányok olvassák el)
Figyelt kérdés
összeismerkedtem egy lánnyal, aki nagyon tetszik, aranyos meg szép. multhéten amikor beszélgettem vele msn-en írtam neki hogy nekem nagyon bejön és lehet e több mint barátság. azt írta h énis bejövök neki de még nem ismer. ez koptatás akart lenni? 17 F2010. márc. 1. 18:39
11/15 anonim válasza:
szerintem csak fél egy új kapcsolattól. Beszélgess vele sokat, h jobban megismerjen
12/15 A kérdező kommentje:
utolsó előtti köszi:D remélem hogy lesz valami:) mert nagyon megtetszett a viselkedése, tök aranyos, főleg amikor mosolyog:) mondjuk még én sem vagyok szerelmes, de tuti az lennék ha lenne esély rá:) szóval köszi minden választ, de még írjatok :) elolvasom mindet
2010. márc. 1. 18:59
13/15 anonim válasza:
ha koptatás akart volna lenni azt írta volna h aranyos vagy meg minden vagy vmi ilyesmit, nem pedig h bejössz neki.
14/15 anonim válasza:
Miért lenne ez koptatás. Először ismerd meg, hívd el randizni, aztán ha kitalálja h most zűrösek a hetei, vagy csak szimplán megmondja h nincs kedve, akkor az már számíthat annak. A mai lányok többségével az a baj, hogy nem merik megmondani az igazat. LÁNYOK! Ha egy sráctól nem akartok semmit, akkor igenis mondjátok neki hogy ,,NEM"! Nem kell mindenféle kamu dumát kitalálni, mert az nagyon rosszul esik nekünk, ráadásul egy idő után átlátható a dolog...
A lényeg, hogyha azt mondta te is tetszel neki, akkor előbb utóbb úgyis kialakul köztetek vmi. Az első lépés már megvolt, szimpatikusak vagytok egymásnak, most jöhetnek az izgalmas részek! Hajrá! ;-)
15/15 anonim válasza:
csak idő kell neki. addig próbálj meg vele beszélgetni, de figyelj arra is hogy ne legyél tolakodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!