Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt, ha bejön, és együtt utazunk a villamoson/héven/metrón?
17:38 vagyok
akk viszont sztem be lehetne dobni egy ilyen ártatlan stilust, és elkérni a csaj msnjét mondjuk..
és ezt is elmondhatod h valszeg sohasem fogod látni többet és nem szeretnéd elszalasztani az alkalmat.
Háháááá... :D ma reggel történt velem. :D
Szóval tök kómás fejjel indultam melóba, és ilyen pici szemekkel felszálltam a buszra. Volt 4-5 ülőhely. Volt egy dagadt pasi, volt egy büdös piás, egy nénike, egy nagyon szép csaj, és még valaki mellett ülőhely. Egyértelműen kiválasztottam a szép csajt és megkérdeztem hogy leülhetek e?. Persze mondta. Leülltem és kihúztam a fülhallgatót a fülemből, remélve hogy a 30-40 percen úton beszélgetünk, és mit ad isten felszállt egy ellenőr, én persze az utolsó pillanatban vettem észre, mikor már elment mellettem, és kérdezem a csajt hogy figyi, ez egy ellenőr volt? és mondta hogy igen, mondom jaj nem tudom hova tettem a jegyem, erre mondta hogy kölcsön adhatja az övét és mosolygott. :D Na akkor elkezdünk beszélgetni, én megkérdeztem a nevét, és most keresem iwiwen. :D
Nyugodtan nyomhatjátok a zöld felfelémutató kis kezet. :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!