Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Kicsit gáznak érzem ezt.

Figyelt kérdés
4 hónapig jártam egy fiúval,késöbb derült ki róla,hogy jobb az anyagi helyzete mint nekem...Nem.is zavart ez mert én nem szedtem le,sőt mikor fizetett valamit utána mindig megháláltam valamivel..Na amikor elhoztam hozzánk akkor jött a bökkenő..Tiszta a lakásunk de nem volt rá pénz,hogy újra fessük de még se nézett ki putrisan a lakás...Miután elhoztam hozzánk utána rá nem sokkal dobott..Vissza ment az exéhez akiről ő megmondta,hogy pénz éhes elkényeztettet anyuci apuci lánya,drága ruhák naponta,ilyen olyan méreg drága smink termékek,meg egyébb drága cuccok de dolgozni nem szeret...Közben a srác legjobb barátja elmondta,hogy a fiú igen is ezért dobott mert én nem vagyok gazdg,és gáznak érezte a velem való mutatkozást mert én nem olyan voltam mint az ex\jelenlegi barátnője.....Eléggé megalázónak érzem ezt és egy munka helyen.is dolgozunk és mindig szemétkedik.velem a.srác..Pedig én rá se nézek,hozzá se szólok,kerülöm...
2015. jún. 19. 07:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6%

Hát drágám, most nem jött össze a gazdag pasi becserkészése. Talán majd legközelebb...

Viszont szomorú ha egy nőnek, csak ez az egyetlen kitörési pontja van. Ez azt jelenti, hogy nem bízik magában, hogy egyedül, önerőből is ki tud törni a szegénységből.

2015. jún. 19. 08:31
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
22 evesen biztos maga erte el az anyagi joletet....szanalmas srac. Alaraktak mindent, aztan arra vag fel? Megha igy is lennek, hogy alamrakjak, akkor sem lennek ilyen gyokketto. Ne foglalkozz vele, nezd levegonek! Ezzel majd eszbekap egyszer.
2015. jún. 19. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy túl raja, de ez a semmiből jött gazdagság most nem jött össze. Törődj bele és jöhet a következő herceg meghódítása :)
2015. jún. 19. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!