Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsit gaznak erzem, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit gaznak erzem, amiért ezt szeretem, menjek szexualpszichologushoz?

Figyelt kérdés

Szeretek rogton, elojatek nelkul a dolgok kozepebe vagni. Vannak olyan napjaim, amikor szeretkezni akarok, de tulnyomo reszt a kemeny dugast reszesitem elonyben. Izgalomba hoz, ha a parom megalaz szex kozben, ha durva velem. Szeretem ha mocskosat mond olyankor.

Ezt biztos eszrevette rajtam, mert keszsegesen alkalmazza is, es nincs problema koztunk az agyban, csak kicsit rosszul erzem magam emiatt. Ugy erzem, nem normalis.

Menjek szexualpszichologushoz?

18/l

2014. jún. 1. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy, ez nem para :)
2014. jún. 1. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha elvezed akkor nincs baj. Ettol meg lehetsz teljesen normalis.
2014. jún. 1. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Maximum amiatt, hogy úgy érzed nem normális. Bűntudatod van ilyenkor?
2014. jún. 1. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül biztosan. A megalázás miben nyilvánul meg? 23/l
2014. jún. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!