Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak már van mástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak már van mástól gyereke, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párom ex barátnője lelépet a páromtól itt meg szakadt a kapcsolat köztük és jöttem én a képbe,5 honapja voltuk együtt mikor az ex meg kereste hogy terhes nem hittünk neki é mikor meg születet a gyerek a párom édesanya bele futot a nőbe meg a gyerekbe és intentől lett minden rossz ez a nő járkál ki a párhoz ott alszik náluk meg minden pl mikor elsszőr ki ment éjszak 11 kor hivta fel a páromat hogy menyen érte a buszmegálloba mert ott van és azota folyton ez van csak ök a fontosak úgy érzem karcsokor is végig náluk voltak és ekkor így én nem mehetem a párom azt mondja hogy csak én kelek neki de én nem hisszem féltékeny vagyok az exére és lassan már a gyerekre Mit csináljak ,hogy eltudjam fogadni?? Nagyon rossz érzés, hogy életem szerelmének van egy kis babája mástól!
2015. jún. 12. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csinálj egy jó paprikáskrumplit. Ez most a legjobb dolog, amit csinálhatsz. A többi nem a te dógod.
2015. jún. 12. 20:02
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Biztos tőle van a gyerek? Ha igen én otthagynám, lehet lepontozni. Soha nem te (és az esetleges gyereketek) leszel az első számára. Ha már most így csicskáztatja az ex, akkor ez csak egyre rosszabb lesz ahogy nő a gyerek és nőnek az igényei.
2015. jún. 12. 20:25
 13/19 A kérdező kommentje:
de mióta az ex nő és a gyerek az éltünkbe van csak a vita megy meg azt észre vettem hogy az a nő direkt idegesiteni akar engem
2015. jún. 12. 20:37
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
De azt még mindig nem mondtad, hogy biztos-e, hogy a csávó az apa, csak csak úgy bemondásra szált a csaj a nyakatokra.
2015. jún. 12. 20:47
 15/19 A kérdező kommentje:
biztos hogy ő az apa
2015. jún. 12. 20:52
 16/19 A kérdező kommentje:
és most már egyre több jel utal ara hogy kavarnak a hátam mögögt
2015. jún. 12. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

NEhéz helyzetben vagy. Ha váratlanul, szakítás után derült ki hogy az ex babát vár, akkor nagyon bonyolult szituációba pottyantál, saját hibádon kívül. Nyilván átgondoltad volna ezt a kapcsolatot, ha előre tudod, hogy gyermeke van a fiúnak.

Így ezt roppant nehéz megítélni.... igen, ha normális a párod és biztosan ő az apa, akkor törődni fog a gyerekkel, ezt te vagy elfogadod, vagy nem - de még egyszer mondom, önhibádon kívül kerültél ebbe a helyzetbe.

Viszont a legutóbbi kommentedben azt írtad: szerinted kavarnak a hátad mögött. Akkor nincs kérdés: add ki a párod útját, menjen, amerre lát. AZ exhez vagy máshoz, az már nem a te dolgod. És ehhez a gyereknek semmi köze.

Egy jó tanács: kérlek, használj írásjeleket és próbáld tagolni a mondandódat. Borzasztóan írsz.

2015. jún. 12. 22:00
 18/19 anonim ***** válasza:
csak nekem hiányoznak a k1b4szott írásjelek?
2015. jún. 13. 02:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a férfi 5 hónap után kavar a hátad mögött, ill. más nőkkel is foglalkozik, akkor biztos hogy nem ő az életed szerelme!!!
2015. jún. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!