Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem fogadja el hogy az egyik volt szerelmem nagyon jó barátom, mit csináljak?
Nekünk meg az a fura,hogy nem tudsz különbséget tenni szerelem és barátság között.
Gondolkozz már el az írottakon!
Figyelj, nem vagyunk egyformák. Nekem az, akivel az életemet tervezem leélni, többet jelent, mint bármelyik volt pasim még akkor is, ha barátként tekintek rá.
De ha te úgy érzed, hogy hozzád a volt szerelmed áll közelebb, ő a fontosabb, a stabilabb pont az életedben, akkor dönts mellette, mert egy jó barátság több, mint egy rossz párkapcsolat.
Viszont abban sem vagyunk egyformák, hogy mindenki elfogadja, hogy a párja összejár a volt szerelmével, persze szigorúan baráti alapon.
Szerintem a többség így gondolja.Átgondoltad fordított esetben neked hogy esne ha ő tenné ezt az exével?
Persze lehet,hogy számodra nem okozna gondot mert másképp vagy összerakva.
De a Szerelmedet bántja ez a helyzet!!!
És elméletileg vele képzeled el a jövődet nem?
Akkor mi a kérdés?
Szabadsag az elso. Ha engem valaki igy zsarolnak, gondolkodas nelkul megmondanam hogy ha nem tetszik lehet olajralepni.
Azert meg vennem a faradsagot hogy elmagyarazzam hogy nem vagyok a kutyaja. Azt probalja nevelni, meg iranyitani. Engem lehet FELTETEL NELKUL szeretni v. Nyasgem.
Donts belatasod szerint. En munkatarsnovel csinalok neha programot. Nem tudom hogy mecseli le a baratjaval. De en soha nem hozom szoba es o sem.
Egyébként, zsarolással semmit sem lehet elérni! Akár szereti a srác a kérdezőt, akár nem. Itt szimplán zsarolja, hogy válasszon! De ez nem így működik! Ezt kulturált emberi módon is meg lehetne oldani. Ha meg egy kapcsolaton belül valaki zsarolja a másikat, akkor ott nagyon nagy gondok lehetnek, amit ha nem tudnak tisztázni, akkor szakítás lesz a vége.
A zsarolással kieszközölt döntésben mindig valaki sérül, plusz ez nem megoldás, csak a rákényszeríti a srác a saját akaratát a kérdezőre és ezáltal elnyomja őt!
A pasinak nyilván kevés az önbizalma, ezért folyamodik a zsarolási módszerhez, mert tart attól, hogy a kérdező elhagyja őt, nem szereti eléggé és nem bízik meg benne.
Kulturáltan normális haveri barátságot is fent lehet tartani a volt kapcsolatbeli társsal, azért mert szakítottak, jelen esetben még kapcsolat se volt, attól még nem kéne száműzni a másikat.
Ha a pasi bízna annyira a kérdezőben, akkor nem kételkedne a kérdező szavában és nem tételezné fel, hogy megcsalná azzal a másik sráccal.
Akkor kössetek kompromisszumot, te jóval kevesebbet találkozol a haveroddal, és mégis a pasid mellett maradsz.
De azt soha ne engedd, hogy olyasvalamire is kényszerítsenek, amit te nem akarsz!
Egy kapcsolat gazdagít, azért van, - ez meg rögtön azzal kezdődne, hogy veszíts el valami fontosat?
Nekem vannak barátaim, Isten tudja milyen régtől... azok a nagy szerelmek meg már? :D
A barátod is úgy gondol rád, mint a barátjára... elég sz_r árulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!