Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem fogadja el hogy az egyik volt szerelmem nagyon jó barátom, mit csináljak?
Szerintem a pasiddal szakíts, ha egyszerűen képtelen felfogni, hogy őt szereted, a másik srác pedig csak haver és barát.
Ha már ebből problémázik, akkor következőleg az lesz majd, hogy féltékenységi jelentet fog rendezni, mert beszéltél egy srác haveroddal.
Most komolyan, ennyire nem lehet valaki éretlen, hogy nem fogja fel, hogy te vele vagy, őt szereted, más férfi számodra nem létezik. Erre ő meg hisztizik.
Ha nem érti meg szép szóból, akkor dobd a pasidat és keress valaki olyat, aki nem problémázik, ha srác haverjaid vannak.
Ilyen háttérrel ez a barátság hajszálon egyensúlyozik. Megmondom őszintén, nem maradnék meg olyan ember mellett, akinek nem lennék fontosabb, mint a volt szerelme. Akárhogy is tekint rá. Szerintem ezt a párodtól sem várhatod el, ezt a felállást nem mindenki tudja elfogadni.
Ha neked annyira fontos a volt szerelmed, akkor keress olyan párt, aki ki tud békülni a helyzettel.
'A páromat meg szerelemmel szeretem." - avagy a pasid?
Van egy kis önértékelési zavara, ezt kompenzálná agresszióval.
Abba még bele se gondolt a kis nyomi, hogy tán még velem is összejöhetsz.... aki zsarolni akarja az embert - bármivel, az nem a "jófiú"
Most leépíted a srácot... erre úgy fogja érezni, hogy ezentúl szabályozhatja az életedet.
Nem egy nagy perspektíva sok iylet láttam.
Csatlakozom az előttem szólóakhoz.
Teljesen megértem a barátodat.Ha tényleg szerelemmel szereted,akkor nem kérdés mit kell tenned.
F40+
Nekem a szerelmem egyben a legjobb barátom is. Máshogy nem működik hosszútávon. Ha a volt szerelme lenne a legjobb barátja, akkor engem nem szeretne igazán.
De ezt magamról is tudom: ha a volt szerelmem jobb barátom lenne, mint a jelenlegi, akkor a jelenlegibe nem volnék igazán szerelmes, innentől felesleges lenne erőltetni a kapcsolatot.
A barátodnak van igaza, és elég szomorú egy valóban szerelmen alapuló kapcsolatnál, hogy ezt kérnie kell, és nem tiszteled meg magadtól azzal, hogy ezt a barátságot leépíted.
Gondolj bele fordítva, biztos, hogy kételyek merülnének fel benned is, akár tolerálnád a dolgot, akár nem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!