Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 partyban nehéz becsajozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 partyban nehéz becsajozni? Hogyan tudok felszedni 1 lányt vagy hogy menjek oda hozzá meghivni 1 kolára?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy nehezebb lenne mint bárhol másutt.Hát lehetőleg egyedül menj oda hozzá és kérdezd meg hogy lenne e kedve veled meginni egy italt.

L18

2010. febr. 28. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Sztem discoba nehezebb! Mivel az egész dolog ott a külsőségeken alapszik ( mert a lány az elején levágja h most akar e vlmit a pasitól vagy nem )!

Diszkontokba, parkban vagy akár máshol sztem könnyebb az egész, mert egy jó szöveggel folytatása is lehet a dolognak!

Ha nagyon ragaszkodsz a bulikhoz, akkor ne úgy kérdezd meg a lány h iszol egy kolát, hanem h mit kér:D

vagy ahogy az első hozzászóló írta!

Viszont tapasztalataim szerint tánc közben nagyobb a siker lehetősége is

2010. febr. 28. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor a "He kérsz kólát meg kő kóla" szövegeket felejcsem is el mi?
2010. febr. 28. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:

de miaz h felszedni lányt? -.-

a lányok nem olyanok mint a tárgyak h felszedjük ._.

szedd fel a k.urvákat.. azokra lehet mondani x)

de rájuk is sértő már...

maxx megismerkedni 1 lánnyal...

a felszedés az azt jelenti h megszerzed megdugod és kidobod ennyi....

megismerkedni 1 lánnyal hát odamész hozzá és ne essen ki a szemed mintha naon rá lennél izgulva ×)

ha kicsit javítasz a beszédhelyzeteden meg nem leszel bunkó sztem simán "szerezhetsz" egy csajt

17/L

2010. febr. 28. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem nagyon itt kellene megtárgyalni:D

De elmész a buliba...nézelődsz!

aki megtetszik neked akkor nagy lazán (magabiztosan odamész)

meghívod egy italra, vagy elhívod táncolni, vagy ha táncoltok akkor ,,rákavarsz,,!

A siker persze nem 100%os! De nő annyi van mint idő:) RENGETEG!

Ha nem vagy részeg, sem félős akkor 10-ből 1 csak összejön :D

De ha az első elutasítás padlóra küldj akkor el se menj a party ba !

(9:17es voltam)

2010. febr. 28. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Így: "Csá, bébe, kő' kóla?"

Vagy: "Szép a cipőd. Jössz dugni?"

2010. febr. 28. 09:35
 7/9 anonim válasza:

jó a segged ebbe a cipőbe

és tuti jönxd

2010. febr. 28. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia ! Kérsz egy kólát? Én fizetem.
2010. márc. 7. 09:53
 9/9 anonim válasza:
Hát ha nekem azt mondaná valaki, amit az utolsó hozzászóló írt, akkor biztos azt mondanám, hogy nem, köszi, engem se vágna földhöz egy kóla. Egyébként szerintem inkább táncolni hívd el a kiszemelt hölgyet, legalábbis nálam az a nyerő, ha elhív a pasi táncolni, főleg ha még tud is! :)
2010. márc. 11. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!