Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most adjam fel? Vagy mit kellene csinálnom? (lent és elég hosszú is)
Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok! Egy lányt (aki az osztálytársam) meg ismertem közép suli elején vagyis 2009 szeptemberében már akkor megtetszett! Valamikor októberben pár segítséggel másik barátomtól az segített hogy össze jöjjek a lánnyal! Egyszer el jutottam odáig hogy meg kérdem akar e járni de azt mondta hogy osztálytársal nem járna mert hát ha szakítnánk akkor az rossz lenne stb Meg neki nagyon jó hogy azért nem szeretné elrontani a jó barátságunkat! Most januárban ujra elkezdődött hogy megint igy udvarolgatok neki és megint segít az a barátom hogy össze birjak vele jönni de inkább azt szeretnénk a haverral hogy adjon nekem egy csókot legalább! De megint azzal jön hogy hát mert osztálytársak vagyunk! Tegnap az a haver születésnapján ő is ott volt! a buli féleségen csak mi 3an voltunk! Arra a napra azt terveztük a haverral hogy majd meg próbálja rá venni a lányt (a haverom meg a lány unoka testéver különben) hogy csókoljon meg! De nem történt semmi csak nyugodtan ment tovább minden! Akkor most továbbra inkább ne is próbálkozzak? De valahogy úgy érzem hogy nála szebb lányt soha nem fogok látni! Valamiért nagyon tetszik! De most adjam fel? ha ez a sok próbálkozás után nem ment akkor haggyam? Vagy hogy próbálkozzak még ha sikerülhetne?2010. febr. 27. 23:40
2/9 anonim válasza:
Jaj ez olyan szanalmas! A nem, a NEM! Szerinted megis mit gondol rolad? Segitek! Hogy egy levakarhatatlan vakarcs vagy! Ne egesd mar tovabb magad, hagyd szegenyt beken. Mellesleg tokre igaza van, hogy nem kezd osztalytarssal.
3/9 A kérdező kommentje:
Ja? Hát akkor vége! Pedig szeretnék már valakit szeretni! Tapasztalatom 0 mert még nem volt barátnőm!
2010. febr. 27. 23:51
4/9 anonim válasza:
Platina-szabály, öreg! Házi nyúlra nem lövünk. Hagyd abba, ne próbálkozz.
5/9 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, és ő téged nem, akkor elég egyértelmű a szitu, hagyd a fenébe, hidd el mindig van szebb lány! S mivel még csak 15 vagy az időd szinte végtelen, úgyhogy válts egy másik leányzóra /aki lehetőleg nem az osztálytársad ez tényleg fontos/!!!
6/9 anonim válasza:
Szia! Hidd el, ha túl sokáig próbálkozol, és végül eléred a célod, kapsz egy csókot, vagy talán még össze is jöttök, annak is csak rossz vége lehetne... Lehet, hogy tetszel a lánynak, de jól látja a helyzetet, hogy kellemetlen lenne szakítás után egy osztályba járni, stb. Ugyanezt éltem át, de én összejöttem azzal a fiúval, pedig nem szerettem, de úgy döntöttem adok egy esélyt a kapcsolatunknak, hátha idő közben megszeretem. Hát nem szerettem... 1 hónap után szakítottunk, ő ottmaradt csalódottan, én pedig tele bűntudattal. Ne akard ezt egyikőtöktől se. Sok szerencsét a felejtéshez, és kitartás! Hidd el jön majd egy még szebb lány, akit mégjobban szerethetsz. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Hűha ezek szép válaszok! Hát akkor tovább lépek egy fokkal! Ja meg hát lesz ez még így se! Köszönöm az eddigi válaszokat!remélem szerencsém lesz már egyszer!
2010. febr. 28. 00:29
8/9 anonim válasza:
Én most más irányból közelítem meg a kérdést: Nekem két osztálytársam még év elején összejött (Minő véletlen, én is most lettem gimis) és azóta szeretik egymást és mindig egymás nyakán lógnak. Szegények ezért már kaptak szaktanárit is mert a suliba elvileg nem lehet csókolózni és egy szemét tanár rajtakapta őket. Viszont ezek után még mindig nagyon jó a kapcsolatuk, szeretik egymást, együtt mennek bulizni, stb. Vagyis ha két ember igazán szereti egymást, akkor bárhol összejöhetnek.
Tanulság: A lánynak nem tetszel, csak le akart vakarni magáról. (Elnézést a meglehetősen nyers szavakért, viszont sajnos elég nagy az esély hogy így van.) Remélem minél hamarabb találsz magadnak egy lányt aki viszont szeret.
15/F
9/9 A kérdező kommentje:
De lehet hogy nem szeret de azt mondja hogy a leg jobb barátja vagyok! Meg haggya azért hogy hozzá érjek meg suli végén puszit is ad stb!
2010. febr. 28. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!