Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg a lányoknak kell már kezdeményezni? Ennyi nincs a fiúkban, hogy ők lépjenek? (nem minősítés, csak megállapítás! )
A nő az, aki kiválasztja a férfit, aki ki fogja választani őt.
A kapcsolataim többségét közvetett módon én kezdeményeztem, de volt már 1 srác, aki magától lépett. 21/L
Elment a kedvem a kezdeményezéstől miután ti udvarias és kedves, jól nevelt nők úgy utasítottatok el hogy: "mi van hülye gyerek? ge*i mit akarsz?"
Én belefáradtam már ebbe, ha olyan nagy a szájuk a nőknek hogy még a kis 150 centis is kiabál meg "g*ci milyen buli volt" stb. ilyeneket mondogat akkor ha ennyire vagányok kezdeményezzenek is.
félek, nincs önbizalmam, ez van. :S
14/f
egyelőre ha egy lány kezdeményezne, akkor is attol félnék hogy pasija van és csak húzza az agyam, most kell pár nap hogy vmi minimális bizalmat tudjak mutatni új lehetőségek felé... aztán még egy kis idő hogy megint tudjak kezdeményezni... de muszáj lesz talpraállni különben nincs esélyem...
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!