Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság tényleg a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg a lányoknak kell már kezdeményezni? Ennyi nincs a fiúkban, hogy ők lépjenek? (nem minősítés, csak megállapítás! )

Figyelt kérdés
.. elfogadjátok? megértitek? hülyeségnek gondoljátok? biztos sokszor volt már, de én most a TE véleményedre vagyok kíváncsi. :)
2010. febr. 27. 20:18
1 2
 11/18 anonim válasza:
Jah..ez a gáz a kezdeményezésben..pofára tud ejteni..:/
2010. febr. 27. 20:36
 12/18 anonim ***** válasza:

A nő az, aki kiválasztja a férfit, aki ki fogja választani őt.

A kapcsolataim többségét közvetett módon én kezdeményeztem, de volt már 1 srác, aki magától lépett. 21/L

2010. febr. 27. 20:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem erről annyira kettős a véleményem. Mert ott van az egyik oldal: egyszer élünk! Miért ne? Bármi lehetne, ha most nem jön össze, akkor lesz más. De közben meg igen, a pofáraesés... :D Één elvárnám a fiúktól a kezdeményezést. (De hát én lány vagyok, szóval még jó, hogy.:D)
2010. febr. 27. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Elment a kedvem a kezdeményezéstől miután ti udvarias és kedves, jól nevelt nők úgy utasítottatok el hogy: "mi van hülye gyerek? ge*i mit akarsz?"

Én belefáradtam már ebbe, ha olyan nagy a szájuk a nőknek hogy még a kis 150 centis is kiabál meg "g*ci milyen buli volt" stb. ilyeneket mondogat akkor ha ennyire vagányok kezdeményezzenek is.

2010. febr. 27. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Lesz más. Ez arra az esetre tökéletes, ha egy ismeretlen csajra kéne rástartolni, azt simán meg is teszem. De ha egy csaj-barátomba szép lassan belehabarodok, az sokkal neccesebb :S
2010. febr. 27. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:

félek, nincs önbizalmam, ez van. :S

14/f

2010. febr. 27. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:

egyelőre ha egy lány kezdeményezne, akkor is attol félnék hogy pasija van és csak húzza az agyam, most kell pár nap hogy vmi minimális bizalmat tudjak mutatni új lehetőségek felé... aztán még egy kis idő hogy megint tudjak kezdeményezni... de muszáj lesz talpraállni különben nincs esélyem...

20/f

2010. febr. 27. 21:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Most ismerkedtem egy sráccal baromi jól nézett ki meg minden aztán bnőmtől (közös ismi) tudtam meg, hogy szeretne lesmárolni csak nem mer...hát azért ilyenkor szoktam kezdeményezni. Bezzeg az első csók után rákapnak az emberre... férfiak.. :DXD
2010. febr. 28. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!