Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek akkor most vége van? Fontos!
Van egy srác akiről azt hittem hogy tényleg akar valamit de úgy néz ki hogy mégsem. Vagy nem tudom, mert egyik este még nagyon szerette volna ha vele megyek bulizni, de másnap meg egy csajjal láttam, fogdosták egymást, meg a csaj állandóan húzta a srácot maga felé.:S És ez nekem nagyon rosszul esett, és sokan azt mondták hogy ne is foglalkozzak vele mert nem érdemli meg. Így is tettem/teszek is. Nem írok neki msnen már nem is arra megyek amerre Ő van. De mielőtt mondták a barátaim hogy ne foglalkozzak vele előtte ráírtam msnen hogy hogy van? mizújs vele? és azt a választ kaptam hogy hát nem sok de neki most mennie kell. Előtte (mióta láttam hogy avval a csajjal van)sose csinált ilyet. Azóta se msnen, se suliban sehol nem beszéltünk.Nah most akkor mi van? Rájött hogy nem is szeret?? Vagy mi?? Ti írnátok neki a helyemben?? Beszélnétek vele?? Ha igen, akkor mit mondanátok neki??
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Látod, ha mentél volna vele bulizni, akkor veled jött volna össze, így meg a másik csajjal. Ilyenek a bulik.
Ha bánod, akkor legközelebb menj el bulizni azzal, aki tetszik, és hív.
De ez tetszik: "Rájött hogy nem is szeret?? Vagy mi??" - miért, szeretett valaha? Együtt jártatok?
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
Mások véleménye is érdekel még!!
Az uccsónak: nem nem mentel el vele bulizni mert az még csak eztán lesz jövőhét szombaton.
Majdnem ugyanabban a cipőben járunk :DD
Csak az enyém talán már kicsit komolyabb volt, amikor visszalépett a srác.. a fene tudja miért..:D
Azóta énis egy kiscsajjal látom, de már nekem felejtőbe van. Ráírni.. egyszersem írtam rá msn-en. Élőbe épp,hogy köszönök neki. Beszélgetést ő kezdeményez. De nem éri meg. Nekem is nagyon fájt, de jobb mintha szórakoznának veled. Szerintem felejtsd el.. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!