Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Mi lesz ennek a vége?
Figyelt kérdés
A szituáció a következő:vagyok én, egy 31 éves családanya, akinek van egy 2 éves kislánya, és egy klassz férje.
Pár hónappal ezelőtt elkezdtem egy tanfolyamot, és mára ott tartok,hogy az oktatóhoz vonzódom.Először nem is volt szimpatikus, aztán ahogy telt az idő kialakult ez az érzés.Úgy érzem ez kölcsönös.Nagyon jókat tudunk beszélgetni, felszabadult vagyok vele.Már várom a következő órákat.
Mit tegyek?Mi ez?Imádom a kislányom, szeretem a férjem, de ez valami új, és izgalmas.
Nem akarom felrúgni a házasságom, és persze egyenlőre ilyenről szó sincs,még semmi nem történt, de néha elkalandozom...
Ez csak egy fellángolás, és majd elmúlik??Köszönöm a válaszokat!!
2011. júl. 21. 15:36
1/4 anonim válasza:
szerintem csak fellángolás, nyugi :) de ha nem múlik el az érzés, akkor hagyd abba a tanfolyamot, mielőtt még elgyengülsz, és történik "valami" az oktatóddal! remélem segítettem :)
2/4 anonim válasza:
Minél előbb szakítsd meg vele a kapcsolatot, később nehogy arra eszmélj, hogy vége a házasságodnak!
4/4 napietus válasza:
előfordul ilyen, ne aggódj, elmúlik, és megy az élet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!