Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz lenne ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz lenne ez a kapcsolat vagy nálatok is ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

24/F vagyok két éve kapcsolatban. Heti 1-2 napot vagyunk együtt barátnőmmel de a többi napon nagyon nem is beszélünk. Havi 2-3x szeretkezünk és elég ritkán hallom (vagy látom) tőle h szeretne. Én tartom kevésnek ezeket vagy tényleg így lenne? Nálatok hogy van?

Előre is köszönöm.

2015. jún. 7. 08:59
1 2
 11/11 anonim válasza:

Egyet értek azzal a véleménnyel, hogy ez így nincs rendben. Rendes pasinak tűnsz, szerintem jobbat érdemelnél ennél.

Viszont nekem könnyű volt belegondolni a lány helyzetében. Korábban nekem is voltak 1-2 hónapos kapcsolataim, ahol hasonló volt a szitu, az eltérés csak annyi, hogy ők max. 20 percre laktak tőlem gyalog. Hetente 1x-2x találkoztunk, a 3 már sok volt. Nem jelenteném ki, hogy untam őket, de nem illettek annyira hozzám, mint a mostani párom. Ezért sem loptam tovább az idejüket, főleg mert már-már szerelmesek voltak. Felmerül az emberben a kérdés, hogy ha a barátnőd is így van ezzel (csúnyán fogalmazva un/ nem illetek össze) miért nem szakít, vagy te miért nem tetted meg eddig. Szerintem megszokás. 2 év sok idő, és nagyon könnyen belefeledkezik az ember a mókuskerékbe. Főleg 24 évesen, amikor az élet más területei elfoglaltabbá tesznek (pl: munka).

Véleményem szerint a barátnőd élvezi a helyzetet, hogy ha kell, ugrasz. (Ne haragudj ezért a megfogalmazásért, vagy ha a mondandóm bármely pontján bántó dolgot írtam, de úgy tűnt ez a helyzet.)

Jelenleg a párommal mi is pár órányira vagyunk egymástól, de ez a kapcsolatom teljesen más, mint a korábbiak. Minden nap annyit beszélünk, amennyit csak lehet, gyakran töltjük a hétvégéket a másiknál, és nem épp úgy vannak a dolgok, mint a ti esetetekben. Én le sem tudom írni szavakkal, hogy milyen érzés ez. Szerintem te is megérdemelnéd, hogy ezt érezd. Én azt javaslom, hogy törj ki ebből a megszokásból. :)

16/L

2015. jún. 9. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!