Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz lenne ez a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz lenne ez a kapcsolat vagy nálatok is ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

24/F vagyok két éve kapcsolatban. Heti 1-2 napot vagyunk együtt barátnőmmel de a többi napon nagyon nem is beszélünk. Havi 2-3x szeretkezünk és elég ritkán hallom (vagy látom) tőle h szeretne. Én tartom kevésnek ezeket vagy tényleg így lenne? Nálatok hogy van?

Előre is köszönöm.

2015. jún. 7. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól függ:

ha távkapcsolatban vagytok, akkor lehet, hogy reális, bár, hogy nem beszélgettek több napig, az nem jó.

ha közel vagytok egymáshoz, akkor szerintem, nagyon nem reális.

De kinek mire van igénye.

Tudod, meg kéne beszélni ezt a barátnőddel, ha valami problémád van. És mi az, hogy nem beszéltek több napig? Ha beszélni akarsz vele, akkor keresd! Nem kell a kifogás része!

Mi barátommal több, mint 2 éve távkapcsiban vagyunk (200 km a táv), de mi minden nap beszélgetünk. Heti 1 nap tali pár órára. Szeretkezés akkor van, amikor vagy ő, vagy én megyünk egymáshoz, ami ritka, mivel még suliba járok, ő meg dolgozik. De mikor összejön, akkor pl. másfél-két nap alatt 3-4 szokott lenni. Mi egy beszélgetés alatt többször is mondjuk, hogy szeretjük egymást.

Szóval, ha neked ez így megfelel, ami most van nálatok jelenleg, akkor oké, ha nem akkor változtass rajta! :)

2015. jún. 7. 09:22
 2/11 Interferencia ***** válasza:
Mi az oka annak, hogy csak ennyi időt töltötök együtt?
2015. jún. 7. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez még szexkapcsolatnak is kevés!

De miért találkoztok ilyen keveset? És a köztes napokban miért nem beszélgettek?

Te vagy a pasi, ne azt várd, hogy ő hívjon fel, hívd te.

Lehet annak, hogy nem látod rajta, hogy vágyna a szexre, pontosan ez az oka, hogy érzi, kevés felőled az érdeklődés!

2015. jún. 7. 09:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Amikor nem találkozunk, mi se nagyon beszélünk, inkább csak egyeztetünk, meg a fontosabb dolgokat pár percben elmondjuk, mostanában nagyon keveset tudunk vizsgaidőszak miatt, de lassan nyár, akkor visszaállunk a heti 3-4re. A szex szerintem borzasztóan kevés nálatok, mi minden találkozásunkkor lefekszünk.

20L

2015. jún. 7. 09:29
 5/11 Interferencia ***** válasza:
100%

"Te vagy a pasi, ne azt várd, hogy ő hívjon fel, hívd te. "

Ez mi a nemi szerv?

2015. jún. 7. 09:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Pár órára lakunk egymástól és azért nem tudunk találkozni vagy beszélni mert mindig van valami kifogása.(pl nem ír mert más dolga van egész nap, nem találkozik nyáron mert meleg van stb ). Én próbálok foglalkozni vele , kedveskedni , meglepni aprósággal , elhívni ide-oda , szóval nem is azt várom hogy csak legyen valami.
2015. jún. 7. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

2015-ben ne tud írni,mert dolga van...

Okostelefonja van a lánynak?

Jó vicc...

Éli az életét, te gondolom elviszed ide-oda,tán fizetsz is neki,néha hagyja magát megdugni.

Gondolkozz kicsit!

2015. jún. 7. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez így abszolút nem kóser. Éli az életét, remekül el van nélküled is. Talán az van, amit előttem is írta valaki, hagyja hogy fizess neki ezt-azt, cserébe meg jár a havi 2-3 szex. Nem kóser, nagyon nem az! Eleinte is így ment a kapcsolatotok, vagy csak idő közben változott meg?

Mi közel lakunk egymáshoz a párommal, de még ha nem is találkozunk mindennap, akkor is ahogy az időnk engedi beszélünk. Nem is bírnék úgy elaldni, hogy nem tudom mi történt vele aznap. Heti 3-5 szeretkezés is összejön, mindkettőnknek ennyi az igénye, havi 2-3 nagyon kevés lenne.

2015. jún. 7. 12:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Van hogy én se tudok aludni ahogy mondod. Eleinte egy fokkal jobb volt,de még úgyse volt köze ahhoz amit mondtok.
2015. jún. 7. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez minden, csak nem kapcsolat.
2015. jún. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!