Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a barátom a gyerekkori barátai előtt, mert sokkal fiatalabb vagyok nála?
1,5 év alatt egyszer nem mutatott be nekik. Úgy érzem szégyell mert nem vagyok hasonló korú. Miközben más férfi büszke lenne arra hogy van egy csinos,fiatal barátnője:(
N23 F37
Kedves kérdező, nem téged szégyell, hanem esetleg magát.
Nincs annyi önértékelése mint a viccben Kohn-nak az öreg zsidónak. Aki 60++ korában meggyója a katolikus papnak, hogy összejött egy 20-on éves hölggyel. Mire a pap: Kohn miért nem a rabbival beszéled med a dogot? Erre Kohn: Atyám neki is eldicsekedtem már.
Nem lenne semmi baj a 7-es válasszal, ha a tisztelt válaszolóknak itt nem lenne egészen durva kisebbrendűségi komplexusa.
Ezek szerint nem amiatt szégyell, mert a haverok egy különleges értelmiségi csoport, amiből nagyon kilógnál.
De egyúttal egy lehetséges választ is mutat a sok köpködés: tarthat attól is, hogy a haverjainak van kisebbrendűségi komplexusa. Különösen ha neked éppen most lett meg a diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!