Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha a barátom nemzeti érzelmű és jobbikos?
3 hete össze jöttünk egy fiúval, akibe már fél éve szerelmes vagyok.Mikor mondtam a barátnőimnek, hogy szerelmes vagyok a srácba teljesen kiakadtak, mert a fiú jobbikos és erőssen nemzeti érzelmű, és nyíltan vallja nézeteit.
Mindenki le akar beszélni a kapcsolatról.
Miért nem értik meg, hogy engem nem zavar, és szeretem a páromat?
Én 17/L, a szerelmem 19/F
Ne törődj velük:). Csak törődnek veled. Még a régi rendszer NE UGRÁLJ ÉS NEM LESZ BAJOD szabálya szerint élnek.
Ha egyébként értelmes, és igazi nemzeti érzelmeket val az nem gond.
-----
15:49-es nek:
Hát a 14/88 Qrvara nem nemzeti érzelem.
Az rasszizmus...... Ha azok a néztetek megvalósulnának nem lenne az emberi fajnak jövője..
Szerintem meg sz@rj ra a tobbiek velemenyere. Nekem pont az a fura hogy valakik Magyarorszagon nem nemzeti erzelmuek. Akkor miert el itt az orszagban, ha nem nemzeti erzelmu? Ez nem jelenti azt hogy minden nap magyar zaszlot kell lobogtatnod, meg a Kossuth-terre jarni tuntetni, csak annyit, hogy Magyarorszagon igenis a magyar erdekek ervenyesuljenek, es ne mas "kissebbsegi" torekvesek. Hogy milyen kisebbseg, azt ugyis tudjatok. A magyar abece 4. meg utolso betui segitenek kikrol van szo.
Egyszoval: orulj a baratodnak, o legalabb remelhetoleg gondolkodik, nem ugy mint sokan masok.
Mindenkinek köszönöm.
Akkor nem törődök velük.
Jöhetnek még válaszok.
"Akkor miert el itt az orszagban, ha nem nemzeti erzelmu?"
Ez valami refrén lehet. Az miért él itt, aki nem a jóságot tartja többre mindennél, hanem önmagát és a nemzetét. A család fontosabb önmagadnál. Annál is fontosabb a környék, a szűk értelemben vett haza, hiszen onnan nő ki a család, onnan nőttél ki te. Az ország jön, amit pillanatnyilag nem szeretnék hazának nevezni, csak a helynek, ahol sokunkkal együtt nyakasan megmaradok. Az összes ember ennél is fontosabb: ha pl van egy találmányod, ami megoldja az energiaválságot, akkor nem kérdés, hogy mindenkit megillet-e. Aki fordítva vagy össze-vissza sorolná ezeket, tanulmányozza tovább, hogy mi a fontos. De hadd kérjek valamit: ne csak ésszel, szívvel is. Nem fog annyira fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!