Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lennék kevesebb attól, hogy gyárban dolgozok ideiglenesen?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen szalagmunkát végzek. Csak annyi időre, amíg a leendő munkahelyemre fel tudnak venni (meg kell várnom, míg egy nyugdíjhoz közelálló hölgy nyugdíjba nem megy, amely összesen fél év). Számomra a szalagmunka egyáltalán nem megalázó, szeretem, mert úgy kereshetek pénzt, hogy közben a saját dolgaimon gondolkodhatok, társaimmal beszélgethetek amiről csak akarok. Tegnapelőtt párom megkérdezte, hogy nem akarok e szintemnek megfelelő állást találni? Megtudtam, hogy ez a kérdés nem csak benne, hanem a rokonai fejében is megfogalmazódott. Én pedig felháborodtam ezen. Diplomám van, kettő is. És? Komolyan úgy kezelnek, mintha az utcán keresném a kenyerem nő létemre. Gyári munkában mi a megalázó, mi a szégyellnivaló? Ha én jól érzem magam ott akkor mi a gond? Ezt mind elmondtam páromnak felkapva a vizet, mire csak hebegett-habogott. Kérdésem az lenne, hogy mások szerint is megalázó, aljamunka az én jelenlegi állásom? Miért nem az a szégyen, aki nem veszi a fáradtságot még arra sem, hogy munkát keressen, csupán kényelemből? Miért kell lenézni azt, aki a fél év üresjárat miatt minden követ megmozgat, hogy dolgozzon?2015. jún. 2. 11:13
21/22 anonim válasza:
Nem szégyen pláne nem úgy, hogy csak ideiglenes. Nem tudom mi a bajuk az embereknek. Munka az munka legalább nem vagy kényes és a kétkezi munkát is vidáman vállalod. Engem egyáltalán nem zavarna a párod helyében.
22/22 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem vagy kevesebb ettől! Sőtt te csinálod jól! Komolyan! Azt csinálod amit szeretsz, te is tudod szerintem hány ember utálja a munkáját. Mért jó az ha többet keresünk, vagy komolyabbnak tűnő pozicióban vagyunk, de nem érezzük magunkat jól? Stresszelünk, hazavisszük a problémáinkat...stb sorolhatnám. Megéri? Nem hiszem...
Én is gyárban dolgozok tényleg az van amit mondasz, van időm fejben gondolkozni dolgokon, nincs az mikor hazamegyek hogy még mindig a munkán pörög az agyam.
Sőtt el is értem egy bizonyos poziciót , ami azért nem annyira rossz, nekem teljesen megfelel.
Ne mások mondják meg hogyan éld az életed, éld úgy ,alakítsd úgy ahogyan te szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!