Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha ez zavar ugye?
Kérdeztem a barátom hogy mik a tervei nyárra, megyünk-e valami fesztiválra/ nyaralni meg ilyesmi. Ő mondta hogy egyelőre nincsenek tervei én meg kértem hogyha mégis lennének akkor szóljon, mert akkor úgy teszem félre a pénzem úgy tervezek meg ilyenek...
Utólag kiderült hogy ő már régóta tudja hogy megy egy fesztiválra és direkt nem szólt, mert ez kanbuli lesz és nem akarja hogy menjek. Normális hogy ez rosszul esik? Nem is az hogy nem akarja hogy menjek, mert oké bulizzon a srácokkal... Csak én is szerettem volna menni, viszont más nincs akivel mehetnék. Csak én érzem úgy hogy ez bunkóság? A barátai amúgy imádnak, előbb ismertem meg őket mint a barátom.
20/L
Nekem csak az esne rosszul, hogy nem mondta el, amikor beszéltünk róla. Viszont másik oldalról, hogy te így is akarsz menni, meg győzködöd magad, hogy jó lenne neked ott, mert szeretnek téged.... Nem. Fogd már fel, hogy kanbuli, zavarnál ott, gondolom ezért csak most mondta a barátod, mert ismer, és tudta, hogy majd te is jönni akarsz (így meg talán nem lesz időd annyi pénzt összegyűjteni).
Hova máshova lehet menni? Kisebb hangvételű fesztiválra, kempingezni a Balaton mellett, szülőkkel amerre ők mennek, stb...
mondjuk érdekes az, hogy fesztiválon kanbuli.. :D
fesztiválon többnyire nem 1 társasággal marad végig az ember, lehetetlen elintézni szerintem, hogy csak pasikkal legyen, ott mindenki mindenkivel bulizik, ismerkedik. minden bizonnyal a haverjai csajozni is fognak..
(csak saját fesztiválos élményeim alapján, ha másoknál ez másmilyen, elnézést)
Na és ha a haverjai csajozni fognak, akkor mi van? Ő meg nem fog, és kész :) Nyilván hozzá fog szólni lányokhoz, de ennyi.
Másik, hogy nem is igazán a kanbuli szerintem a lényeg, hanem a barátnő nélküliség. Igenis van olyan ember, aki bár a csillagokat lehozná a barátnőjéért, de néha igényli, hogy ne legyen ott mellette, hogy ne kelljen figyelni rá, viselkedhessen kicsit "gusztustalanabbul", stb. Ez elfogadható, néha.
Az viszont nem, hogy konkrétan letagadta. Nem is értem, mit gondolt, hogy ez nem fog kiderülni? :D Sokkal egyszerűbb lett volna, hogy ide figyelj babám, én az X fesztiválra a srácokkal szeretnék majd menni, de mi is nézzünk ki egy közös programot, pl mit szólnál az Y fesztiválhoz?
A hazugság sohasem esik jól...
Nálam meg kb a végét is jelentené a dolognak, - azt tapasztaltam, hogy nem jó, ha azt kell találgatni, miért mondja, amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!