Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális ha ez zavar ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha ez zavar ugye?

Figyelt kérdés

Kérdeztem a barátom hogy mik a tervei nyárra, megyünk-e valami fesztiválra/ nyaralni meg ilyesmi. Ő mondta hogy egyelőre nincsenek tervei én meg kértem hogyha mégis lennének akkor szóljon, mert akkor úgy teszem félre a pénzem úgy tervezek meg ilyenek...

Utólag kiderült hogy ő már régóta tudja hogy megy egy fesztiválra és direkt nem szólt, mert ez kanbuli lesz és nem akarja hogy menjek. Normális hogy ez rosszul esik? Nem is az hogy nem akarja hogy menjek, mert oké bulizzon a srácokkal... Csak én is szerettem volna menni, viszont más nincs akivel mehetnék. Csak én érzem úgy hogy ez bunkóság? A barátai amúgy imádnak, előbb ismertem meg őket mint a barátom.

20/L

2015. máj. 31. 23:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim de tényleg valamiért nem a tehetősebb réteg. Random 40 ezrei senkinek nincsenek az alatt meg nem tudom hova mennénk nyaralni egy hétre meg ilyesmik.
2015. jún. 1. 00:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Én alapvetően még mindig a barátodra céloztam, hogy vele mennél. Arra meg írtad, hogy te tennél félre pénzt, azt pedig nem tudhatom, neki van-e ilyesmire. El tudom képzelni, hogy neki csak az az egy fesztivál férne bele, de azért azt érdekesnek tartom, hogy veled nem akar nyáron semmi programot. Ez viszont már azt hiszem egy olyan dolog, amit nektek kellene megbeszélni.
2015. jún. 1. 00:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem csak az esne rosszul, hogy nem mondta el, amikor beszéltünk róla. Viszont másik oldalról, hogy te így is akarsz menni, meg győzködöd magad, hogy jó lenne neked ott, mert szeretnek téged.... Nem. Fogd már fel, hogy kanbuli, zavarnál ott, gondolom ezért csak most mondta a barátod, mert ismer, és tudta, hogy majd te is jönni akarsz (így meg talán nem lesz időd annyi pénzt összegyűjteni).

Hova máshova lehet menni? Kisebb hangvételű fesztiválra, kempingezni a Balaton mellett, szülőkkel amerre ők mennek, stb...

2015. jún. 1. 08:36
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

mondjuk érdekes az, hogy fesztiválon kanbuli.. :D

fesztiválon többnyire nem 1 társasággal marad végig az ember, lehetetlen elintézni szerintem, hogy csak pasikkal legyen, ott mindenki mindenkivel bulizik, ismerkedik. minden bizonnyal a haverjai csajozni is fognak..

(csak saját fesztiválos élményeim alapján, ha másoknál ez másmilyen, elnézést)

2015. jún. 1. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Na és ha a haverjai csajozni fognak, akkor mi van? Ő meg nem fog, és kész :) Nyilván hozzá fog szólni lányokhoz, de ennyi.

Másik, hogy nem is igazán a kanbuli szerintem a lényeg, hanem a barátnő nélküliség. Igenis van olyan ember, aki bár a csillagokat lehozná a barátnőjéért, de néha igényli, hogy ne legyen ott mellette, hogy ne kelljen figyelni rá, viselkedhessen kicsit "gusztustalanabbul", stb. Ez elfogadható, néha.

Az viszont nem, hogy konkrétan letagadta. Nem is értem, mit gondolt, hogy ez nem fog kiderülni? :D Sokkal egyszerűbb lett volna, hogy ide figyelj babám, én az X fesztiválra a srácokkal szeretnék majd menni, de mi is nézzünk ki egy közös programot, pl mit szólnál az Y fesztiválhoz?

2015. jún. 1. 09:27
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 nem mondtam, hogy csajozni fog, csak hogy biztos keveredik lány is a társaságba, és úgy már nem túl kanbuli. de megértem az álláspontod, jól esik egyedül is bulini, persze :) csak hazudni nem.
2015. jún. 1. 09:46
 17/20 omba ***** válasza:

A hazugság sohasem esik jól...

Nálam meg kb a végét is jelentené a dolognak, - azt tapasztaltam, hogy nem jó, ha azt kell találgatni, miért mondja, amit mond.

2015. jún. 1. 10:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Más szinten vagytok elköteleződve, ennyi az egész. Ha nem tetszik beszèld meg vele, radikális esetben szakíts. Ha neked nem probléma akkor meg ne siránkozz, van ilyen
2015. jún. 1. 11:02
 19/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem vagyok az a típus aki mindenáron rá akar akaszkodni. Én nagyon szerettem volna idén fesztiválra menni mert még sosem voltam és szóltam neki hogy ha megy valahova szóljon mert én is szívesen mennék. Ő meg nem szólt, pedig ha mondta volna hogy fiú buli van nem akadékoskodom. Ha most nagyon erőszakos lennék ki tudnám harcolni hogy én is mehessek de annyira nem fontos mert tiszteletben tartom a döntését.
2015. jún. 1. 11:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normalis. Enis rettento szerelmes vagyok a baratnombe, megis ha ugy lenne, elmennek a barataimmal fesztivalozni. Ebben semmi nincs. Egyedul azzal van baj hogy nem mondta neked hogy o majd el fog menni. Biztosan megertetted volna :)
2015. jún. 1. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!