Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis szerintetek az ha a parotok folyton a szex temara van raallva? Titeket nem zavar/zavarna?
Mindenkepp fogok majd vele beszelni errol, egyenlore csak velemenykre vagyok kivancsi. Egy honapja kb van baratom, es kezdem erezni a tenleges (szamonra) nagy korkulonbseget, en 19, o 27 eves. A szex nagyon hamar megtortent koztunk, talan ez is lehet a baj, mert azota nagyon ra van allva a temara: folyton magahoz hiv amivel semmi baj nem lenne de mar tudom elore hogy szex lesz (sajnalom, nekem sincs mindig kedvem hozza, folyton lepattintani meg ciki). Chat-en is ha beszelunk, mindig kiter ra... Eleinte, elso heten meg el el beszelgettunk, megtalaltuk a kozos temakat, de mar nagyon zavar hogy erzem is h akarja es ramenos...
Normalis ez igy? Ezt en igy nem erzem kenyelmesnek mar,..
Az, hogy normális-e vagy sem, nézőpont kérdése. Engem viszont zavarna és zavart is amikor ilyesmi volt.
Kezdésképp a hancúrozásnak meg van a maga helye és ideje, lehet spontán is, de azt csinálni kell és nem beszélni róla.
Én imádok hancúrozni(mekkora csoda.. :D ) de azért jóból is megárt a sok. Az, hogy a sok, kinél mennyi.. minden ember más.
Ti nem fogtátok ki túl szerencsésen egymást ilyen tekintetben. De hallottam már a ti eseteteknek pont az ellentetjéről is sztorikat. Úgyhogy ja... ez egy ilyen dolog sajna.
20/F
1-es vagyok
Az viszont már tényleg nem normális, hogy minden beszélgetés, vagy filmnézés vagy akármilyen tevékenység ott köt ki.
Jópofa az, hogy néha egy-egy filmnézés átmegy hancúrba de engem is marhára irritálna, ha mindegyiknél ez lenne a menetrend :D
En meg nem vagyok szerelmes bele... Fel eve vetettem veget egy ket es fel eves kapcsolatnak, azt a sracot nagyon nagyon szerettem...
Akivel most osszejottem, o is nagyon szimpatikus, baratsagnal tobb amit erzek, de nem szerelem. Olyan szempontbol zavar hogy o mar szerelmet vallott nekem...
Normalis parkapcsolatban sem igenylem a tul sok szexet, ezt az eddigi barataim meg is ertettek, sot!
Vele fura igy... Meg mint mondtam, mindenbol csak ezt hozza ki. Igy h szeressem meg?
Szerintem nem nagyon fogtok összepasszolni. És nem a korkülönbség miatt. Hanem amiatt, hogy "te párkapcsolatban sem igényled a túl sok szexet", Ő meg még a filmezés alatt sem hagy békén :D Te szegény :)
Előbb-utóbb meg fogja unni ( mert a nők a kitartóbbak) és ott hagy majd téged egy olyan nőért aki akármikor szexel vele. Én azt javaslom ha amúgy sem vagy annyira oda érte, plusz ezek sem tetszenek akkor hagyd ott önszántadból.
A korkülönbség nem (lehet-ne) nagy akadály. Az én párom 40 éves, én pedig 27 :)
27/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!