Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek, ha egy lány hozzátok fordul, mert mondjuk nem ért valamihez?

Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
A cserébe nyújt valamit meg a kihasznál azt jelenti, hogy segítesz egy másik embernek, és az cserébe nem kapja be a farkadat?
2015. máj. 31. 00:44
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
11-nél a pont, némely megnyilvánulások azt sugallják, hogy sokan összekeverik a szívességtételt az informális prostitúcióval :D
2015. máj. 31. 00:54
 13/20 anonim ***** válasza:

11: magadból indulsz ki? szomorú, hogy az egyetlen szívesség, képesség, ajándék, köszönet amit nyújtani tudsz valakinek az a sz . pás.

De igen, ebben az esetben megfelel az is :D

2015. máj. 31. 14:07
 14/20 anonim ***** válasza:

"Szóval ha ismerkedni akar akkor OK, de ha látom h cserébe nem tud nyújtani semmit, akkor csá."

Tehát ha nő vagy, csak akkor kérhetsz segítséget egy férfitől, ha kapcsolatot akarsz. Ha nem, akkor csak kihasználod.

2015. máj. 31. 15:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is furcsa ez a gondolkodás, hogy vagy ismerkedés/szex cserébe, vagy elmehetsz a francba XD
2015. máj. 31. 15:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az furcsa, hogy azt hiszed, hogy ingyen kellene dolgoznunk neked, csak mert puncid van.
2015. máj. 31. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Baráti szívesség / kérés az persze más.
2015. máj. 31. 15:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Tőlem ha segítséget kér valaki,általában elég egy köszönöm is,ha az őszinte és ha legközelebb lát vagy jön szembe velem,legalább köszön nekem,ha mást nem is.

De nagyon sok olyan volt már,hogy elment mellettem,nem is köszönt utána már stb.,nos mint tudjuk az ember nem felejt...

2015. máj. 31. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:

A te fejedben foglal el túl sok helyet a punci.

Ha én akármilyen nemű baráthoz, ismerőshöz odamegyek segítséget kérni, nyugodtan mondhat nemet. Ha csak pénzért segít, azt is mondja meg előre, teljesen elfogadható.

De szívességet általában az ember szívesen ajánl fel, ahogy a neve is mutatja.

Tudod, hány embernek javítottam meg már a gépét úgy, hogy nem is ez a szakmám? És soha nem vártam el, hogy cserébe vegyenek el feleségül.

2015. máj. 31. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

19: nem értek veled egyet, mert sok lánynál az ilyen szívességkérés nagyon hasonló a cigitarháláshoz egy koncerten. Odajön, kedvesen a pofádba mosolyog, szia, még beszél is vmit, kérhetek egy cigit, persze, aztán abban a pillanatban el is tűnik. Ezt kb az 5-ig ilyen után tanulja meg sztem az összes fiú, h ismeretlen lánynak cigit sose adunk. Namost a cigi esetén 50 Ft-ról, de mondjuk egy komplett segítségnyújtás esetén akár többezer Ft-ról, több munkaóráról beszélünk. Ha 10 percről van szó, még soha nem mondtam nemet, de ha látom a csajon, h konkrétan ki akar használni, és folyton nyaggat ilyesmikkel, vagy vmi nagyobb szívességet kér, amiért cserébe max egy átverős mosolyt kapok... na nem. Általában mérlegelek: ha van egy felszínes ismeretségünk a csajjal, tudom h nem is annyira jófej, van vmi bunkó barátja, és nem is ért semmihez amiben nekem hasznomra lehetne - akkor csá.

Természetesen van több lány-barátom ill. a legjobb barátom is lány, meg sem tudom számolni hány órát töltöttem a gépük javításával vagy épp mobiltelefon keresgéléssel, matek oktatással és még kitudja mikkel, és tőlük nem várok semmit, mert tudom h bármikor kérhetek szívességet, és erre már többször volt példa. Itt nem szexre gondolok. Sőt, vannak dolgok, amiben a szexen kívül is, de max egy csaj ismerős tud segíteni :D Természetesen bárkinek segítek (fiú vagy lány), viszont megtanultam h az emberek hálátlanok. Volt h segítek valakinek sokszor (az illető fiú), és utána egyszer kértem szívességet tőle, nem is olyan nagyot, és b. szott rá, hát onnantól kezdve ha segítség kell elmehet a búsba. Mivel többször beszívtam már ugyanezt elővigyázatos vagyok, ezért nem segítek bárkinek bármiben - ha végtelen időm lenne, szívesen vállalnám.

Egyébként még életemben nem fordult elő, hogy valaki pénzt ajánlott fel a több óra szívásért cserébe, ami egy egy szívességgel jár - holott én rendszeresen megkérdezem az ismerősöket is, h kér-e pénzt. Hát igen, sajnos az emberek 80% spúr és pofátlan, szóval sztem jó okom van rá, h ezt a szívesség témát óvatosan kezelem.

2015. jún. 1. 03:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!