Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szarrá vernétek azt a hapsit aki már a második kapcsolatotokat próbálja tönkretenni és az elsőt sikerült is?
Volt egy 1 éves kapcsolatom és csábítgatta az exbarátnőm...mondjuk nem mondom h ő teljes mértékben ellen is állt...tönkrement (nagyrészt) miatta a kapcsolatunk, veszekedtünk miatta, stb...(végül nem jöttek össze)
És most hogy összejöttem egy másik lánnyal, nála is kezdi ugyanezt...(jó ez a csaj leszarja de próbálkozik 0-24ben)
Ti is felkeresnétek már a gyökeret és szarrá zúznátok a pofáját? Mert kb ezt érzem...
Én nőként mindíg le tudtam koptatni bárkit egyetlen üzenettel úgy, hogy eszébe se jutott utána keresni. Nyilván nem ezzel indítok, de sajnos sokan nem értik a "nem" szó jelentését.
Szerintem a csajodnak kéne bekeményíteni nem neked. Gondolom neki is elege van már.
ha a csaj megcsal az nem a 3. fél hibája..
de ha zaklatja a lányt, és a bnőd kér meg rá..akkor lehet "figyelmeztetni2 bár én a helyedben inkább rendőrségre vinném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!