Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan felháborító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan felháborító, hogy nem akarok hitelt felvenni a párom gyermekei miatt?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk, a párom nevelte a 3 gyermekét. Pont a nehezen megoldható lakhatás miatt elég sokáig vártunk az összeköltözéssel. Végül egy barátnőm külföldre ment hosszabb időre és "kiadta" nekünk a házát, csak a rezsit kellett fizetnünk. Az összeköltözés nem volt zökkenő mentes. A gyerekek nem jöttek ki egymással és a párom gyermekei nem igazán szerettek engem, végül az anyjukhoz akartak költözni. Rengeteget beszéltünk róla, hogy ez miért is nem lenne jó, de végül győzött az ő akaratuk, hivatalosan is az anyjukhoz költöztek.

Mi még 1 hónapig vártunk, de miután akkor égre-földre esküdöztek, hogy nekik milyen jó ott, átköltöztünk a lakásomba. Ez 2 hónapja volt és a gyerekek most közölték, hogy nem akarnak az anyjuknál maradni, nincs pénz semmire, a nagyszülők kitették őket, most albérletben vegetálnak, az anyjuk csak kiabál velük stb. azt akarják, hogy megint együtt lakjunk. Ezzel csak az a baj, hogy nincs pénzünk albérletre (ugyanaz a probléma ami az elején volt).

A párom viszont felvetette, hogy vegyek fel hitelt, amiből futja néhány hónapig az albérletre meg a kaucióra és "majd összehozzuk valahogy". Én erre nemet mondtam. Most meg én vagyok a rossz mindenki szemében, amiért még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni értük.

2015. máj. 25. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok gyerek. Te nem erted azt amit leirt.

Eloszor is nem az o gyerekei. Tovabba mar legalabb egyszer kiderult hogy alkalmatlanok az egyutt elesre. Ha jol emlekszek a no intezte a kedvezobb lakhatast nekik. Ok meg ezt azzal halaltak meg hogy utaltak es mindent elkovettek azert hogy eltakarodjanak onnan. Aztan valamiert a hawaii dizsibol dobtak oket. Kerdes hogy vajon a sajat csaladjuk szabadulni akar toluk?

Most meg megy a feszt menjenek vissza, persze a no nem kis terhere. Semmi koze azokhoz a gyerekekhez. Jelenleg erzelmileg zsaroljak ot. ... nem nagyon van ezt hova magyarazni. A nonek is vannak gyerekei... ezen nincs mit magyarazni igazabol.

2015. máj. 25. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:
albérletre hitelt? bomba üzlet, főleg, ha amúgy van saját lakásod, és még csak nem is a te gyerekeid baját kell megoldani, hanem az övéit.
2015. máj. 26. 01:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson hitelt felvenni! Párod elmeállapotával gondok lehetnek ha ilyet kér.
2015. máj. 26. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!