Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék erről leszokni?
Tovább kell lépni. Ez van:)
Én is fűzök most egy csajt,kölcsönösen bejövünk egymásnak, és örülök,hogy van kit meghódítani:)
Ugyanmár! Mindenki így van ezzel mint te.
Egy okos ember azt mondta hogy ahhoz hogy kétszer jobban menjenek a dolgok, egyszerűen csak meg kell kétszereznünk a kudarcaink számát!
Tudom kétségbe vagy esve de szerintem már pár srác kiszemelt magának téged akik úgy estek pofára reménytelenül szeretve téged, hogy nem is tudtál róluk!
Próbálkozz többet!!! Hidd el hogy ami igazán kell a férfiaknak az egy NŐ! Nem más!!!!
Én az autókkal vagyok így.
Meglátok egy szépet, beleélem magam, hogy az enyém lesz, aztán koppanok.
Szar az élet.
Szia!
Velem is többször előfordult. Aztán átgondoltam, hogy miért is. Minden ilyen esetben nagyon nyílt fiúkba szerettem bele. Azaz ő csak kedves akart velem lenni én meg már a szexen gondolkodtam. Azóta tudatosabban figyelek rá, hogy az ilyen típusok ne vegyék el az eszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!