Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék magasabb?

Figyelt kérdés
Jelenleg 165 cm vagyok de a legtöbb nő nem szereti.
2010. febr. 25. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem te döntöd el, hogy most magasabb leszel. Max. annyit tudsz csinálni, hogy kihúzod magad.

Am ismerek egy srácot, aki 158cm és 19 éves. Neki is van barátnője, igaz a lány a magasabb. Ha valaki szeret az nem azért, mert magas vagy.

Am hány éves vagy?

2010. febr. 25. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Magasság növelő talpbetét, keress rá googleban.Meg létezik egy olyan beavatkozás hogy eltörik mindkét lábadat és platina rudakkal meghosszabbítják, ezzel 10-15 centit is nőhetsz, viszont 20 millió forint egy ilyen műtét, és 1 évig tolókocsiban kell ülnöd.A 3. módszer a növekedési hormon, ez elvileg csak akkor használ, hogyha még nem zárultak le a csontnövekedési szakaszok a testedben, ez kb. 18 éves kor.

Egyébként egyszerűbb ha alacsonyabb csajokra hajtasz, ma a suliban láttam egy 150 centi körüli srácot 155 -160 centis csajjal:D és tök jól elvoltak.

Nem centikben mérik hogy egy ember milyen értékes, nem hiszem hogy ez annyira nagy hátrány lenne a lányoknál, egy igazi nő úgy is a férfit nézi benned nem azt hogy hány centi vagy.

2010. febr. 25. 21:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Kinézetemmel nincs baj, meg is szoktak nézni a nők de jelenleg aki érdekel és randiztam vele egyszer, azt mondta lehetnék magasabb. :( Lehet, hogy nem is lesz már 2. lehetőségem.
2010. febr. 25. 21:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát a lány kb. 5cm-el magasabb nálam. Amúgy elmúltam már 18 rég.
2010. febr. 25. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
5 centi az ló*asz:D mérd csak le vonalzóval, szinte semmi, az a lány hülye hogyha 5 centi miatt utasít el!
2010. febr. 25. 21:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak zavarában nem tudta mit mondjon. Ugyanis rákérdeztem, mi a véleménye rólam, meg hogy találkozunk-e még. De igazából én zavartabb voltam mint ő. :)
2010. febr. 25. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Tom Cruise is megoldotta...:)

Magasabb talpú cipő.

2010. febr. 25. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem leszel már sokkal magasabb! Bocs! Kiállás!!!
2010. febr. 26. 10:54
 19/19 A kérdező kommentje:
Rájöttem nem kell, hogy magasabb legyek. Ha valakinek tetszem az elfogad így is. Különben nem lesz több lehetőségem a lánynál :( épp ezért.
2010. febr. 28. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!